USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський губернатор попросив голів РДА подбати про глюкометри

29 Липня 2009 17:05
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк звернувся до очільників РДА щодо необхідності забезпечення ФАПів глюкометрами. Про це йшлося під час робочої наради з головами РДА та представниками міських рад, – повідомляють «Волинські Новини».
 
Микола Романюк звернув увагу присутніх на необхідність активізації роботи із збільшення надходжень податку на землю, адже нині є борги за цим надходженням. Для цього, губернатора, потрібно працювати з підприємствами на місцях.
 
Перший заступник голови ОДА Віталій Заремба розповів про хід підготовки до ІІ Міжнародного інвестиційного форуму та виставки Волинь-Агро 2009, які відбудуться у перші дні вересня.
 
Окрім того, Віталій Заремба доповів про хід жнив в області та особливо підкреслив, що цьогоріч понад 70% волинського зерна має високу якість – ІІ і ІІІ категорію. Зупинився Віталій Миколайович і на питаннях реалізації зерна. Не оминув і проблем тваринництва.
 
Заступник голови ОДА Святослав Кравчук ознайомив присутніх із заходами, спрямованими на ліквідацію дитячої бездоглядності та злочинності, підготовку закладів бюджетної сфери до зими, ситуацію із забезпечення інсуліном та роботу соціальних центрів в області.
 
Губернатор окремо звернувся до очільників РДА щодо необхідності забезпечення ФАПів глюкометрами, – інформує прес-служба глави ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus