USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський губернатор проти пільговиків?

6 Серпня 2009 13:52
Голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк виступає за запровадження адресної грошової допомоги пільговим категоріям населення. Про це він заявив під час засідання регіональної тристоронньої соціально-економічної ради, – повідомляє 6 серпня репортер «Волинських Новин».
 
«Ніяких пільговиків не повинно бути. Всі повинні за все платити. Якщо є людина, яка заслуговує на пільгу – чи це пенсіонер, чи це ветеран, чи учасник війни – йому потрібно сплатити гроші, давати адресну допомогу. Я пам’ятаю, колись ми з’ясовували ситуацію – у нас 44 категорій пільгових. Сьогодні у нас прокурор безкоштовно їздить, працівник міліції... Якщо на це є службова необхідність, то виділяються гроші з бюджету, купляється проїзний квиток...», – емоційно зазначив волинський губернатор.
Проте, на думку Миколи Романюка, наразі потрібно виходити з того, що є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 12 Січня 2016 21:27
І правельно, я кожень день їзджу на маршрутці та плачу, а заходить пільговичка показує посвідчення і їде безплатно а на базарі дві точкі має. Ні гривні водію не кіне, а заходить бабця котра їде раз в пів року тай гроші платить . Всі повинні платити за все , з цього починається спроведливість. Одні зранку на роботу до ночі,а другі на гулькі ,а платим одинаково.Наприклад бгатодітні діти за проїзд посвідчення, а цигаркі парламент курять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus