USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинян агітують за НАТО

13 Червня 2008 12:47

На Волині вже створено і діють чотири районних філіали Центру Євроатлантичної інтеграції. Про це розповів 13 червня під час координаційної наради з питань місцевого самоврядування радник голови облради з питань міжнародного співробітництва та інвестиційної роботи Микита Мазилюк, - повідомляє репортер «Волинських новин».
Піонерами на Волині у галузі євроатлантичної інтеграції стали Ковельський, Ратнівський, Локачинський та Камінь-Каширський райони. Дуже активно до агітаційної роботи залучаються вчителі, бібліотекарі та голови відповідних сільських рад. Останнім інформаційним надходженням, яке продемонстрував пан Мазилюк, є журнал «Україна-НАТО».
Найгірше до роботи створення філій Євроатлантичної інтеграції віднеслись райради південних районів, які, за словами Микити Мазилюка, ніяк не можуть зорієнтуватись з потрібним місцем розташування філіалів. Наступного тижня планується відкриття філіалів у Іваничівському, Любомльському, Горохівському та Маневицькому районах.
Довідково:
Керівником Волинського обласного Центру Євроатлантичної інтеграції затвердили завідувача кафедрою педагогіки та психології Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Анатолія Луцюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus