USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинян запрошують на міжнародний «Джаз Коктебель»

3 Вересня 2010 14:25
Через тиждень, 10 вересня 2010 року, у Криму, на славнозвісній сцені NuJazz Stage, стартує найграндіозніший джазовий Open Air – міжнародний фестиваль живої музики «Джаз Коктебель». Організатори запрошують відвідати фестиваль і волинян.

За інформацією прес-служби торгової марки «Коктебель», яка вже 8 років поспіль організовує це величне дійство, цьогоріч фестиваль розпочнеться 9 вересня і триватиме до 13 вересня. Основні фестивальні заходи відбуватимуться на двох головних сценах – NuJazz Stage та Волошинскій сцені в саду Дому-Музею поета Максиміліана Волошина.

Історія Восьмого щорічного міжнародного фестивалю «Джаз Коктебель» розпочалась у 2003 році з ініціативи українського культуртрегера Лілії Млинарич та російського журналіста Дмитра Кисельова. За цей час організатори значно еволюціонували і продовжують протестувати проти сірості та нав’язливості оточуючої комерційної «попси», яка достатньо негативно впливає на молодь, не спонукаючи її задумуватись над дійсними цінностями мистецтва. Фестиваль покликаний фокусувати увагу суспільства на відновленні культурних пам’яток Коктебеля, підняти дух традицій культурної еліти, закладений Максиміліаном Волошиним на початку ХХ століття, а також возвеличує і наповнює фестивальних гурманів енергетикою живої музики.

Прес-служба ТМ «Коктебель» готує приємний сюрприз для журналістів: один із обранців волинської журналістики зможе безкоштовно відвідати всі фестивальні заходи. Хто з представників мас-медіа стане щасливчиком – наразі вирішує спеціальна комісія, аналізуючи попередній досвід висвітлення волинськими «акулами пера» подібних дійств. Цю інформацію ТМ «Коктебель» збирається оприлюднити за 5 днів до початку фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus