USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинян запрошують на новий туристичний маршрут

18 Липня 2013 12:30
Туристичний маршрут «Магія Волинської казки» відкрили для допомоги батькам, котрі шукають, як цікаво організувати цікаво дозвілля дітей.

Про це повідомили у прес-службі
Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН 18-ого липня.

За словами координатора проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН Ірини Гайдучик, «казковий маршрут» розташований неподалік Луцька через села Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська.

«Діти мають можливість познайомитись із казковими героями, зробити з ними фото на пам'ять і стати частиною великої казкової родини», - наголошує пані Гайдучик.

Разом з тим, під час мандрівки учасникам обіцяють незабутню казкову феєрію, де оживають казки «Рукавичка», «Івасик-телесик», «Коза-Дереза», розважальну програму, тематичні й анімаційні майданчики, веселі ігри та забави, а також майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок і лозоплетіння, «уроки живої віри», під час яких настоятель Троїцького храму пояснить основні християнські засади, розкаже про різні релігійні обряди.

Довідково

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: +380956454655 до Ірини Гайдучик.

Сімейний туристичний маршрут «Магія Волинської казки» розробили та впровадили громади сіл Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська Рожищенського району Волинської області в межах проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Через спільні інтереси та спільні дії до об'єднання громад», який реалізовується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» - програма «Громадянське суспільство та належне врядування».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus