USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянам пропонують скаржитися на працівників СБУ. ФОТО

26 Березня 2009 11:53
В управлінні СБУ у Волинській області у приміщені приймальні громадян встановлено спеціальну поштову скриньку для письмових звернень громадян щодо можливих протиправних дій співробітників СБУ. Усі ці звернення отримуватиме, безпосередньо голова СБУ, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-групі УСБУ в області.
Валентин Наливайченко, звертаючись до громадян, наголосив: «Жоден чиновник не буде проміжною ланкою між мною і громадянином. Я особисто відкриватиму листи і прийматиму рішення. Тому просив би підписуватися, залишати свої координати для зворотнього зв’язку. У мене, як у керівника СБУ, достатньо повноважень, щоб викорінити корупційні прояви у відомстві».
Доступ до цієї скриньки має лише одна особа, яка буде її опечатувати, щотижня здійснювати виїмку кореспонденції та надсилати голові СБУ. Тобто, ні начальник управління, ні керівник підрозділу не буде ознайомитись із змістом листів громадян.
Електронні повідомлення про можливі правопорушення співробітників СБУ волинянам пропонують надсилати на спеціально створену скриньку електронної пошти: [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 13:02
давно пора а то в нас на волині СБ думають що вони чуть не боги...
Володимир Показати IP 26 Березня 2009 13:13
Хороша служба шкода що без хабара до них на роботу не проб'єшся (хоча в інших областях особливо на сході інша ситуація але в нас кордон близько). :((( Кілька разів пробував спочатку доки не закінчив навчальний заклад казали що ще рано, потім що нема місць, потім що не служив в армії (хоча в законі про СБ таких вимог нема а вони посилаються на якусь внутрішню інструкцію яку на вимогу чомусь не можуть надати :))), потім запитували а чи по стану здоров'я пройдете, зараз говорять що протягом року через "прем'єра" взагалі не можуть проводити набір :))) Якби не було так сумно було б смішно :(
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 14:36
Вони ще можуть сказати що ми вже про Вас чули а в нас як в лотереї хочемо звернемо на Вас увагу а схочемо ні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus