USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні з Росією СБУшники напали на прикордонників

18 Липня 2021 23:01
На українсько-російській ділянці державного кордону вночі, 18 липня, троє невідомих напали на прикордонний наряд, на місце події вибув очільник Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на пресслужбу МВС.

«Цієї ночі на українсько-російській ділянці державного кордону, у Сумській області, відбувся напад на прикордонний наряд, під час якого двом прикордонникам троє невідомих осіб завдали тілесних ушкоджень. Правопорушникам вдалося заволодіти табельною зброєю.

Охорона державного кордону здійснюється посилено. На місце події вибув глава Держприкордонслужби».

У міністерстві додали, що спільними діями з Національною поліцією зброю було повернуто. Водночас здійснюється розшук осіб, причетних до даного злочину.

Як повідомили згодом, за напад на прикордонників у ніч на 18 липня затримали двох працівників СБУ. У коментарі Українській правді в СБУ цю інформацію підтвердили.

«СБУ встановила причетність осіб, які здійснили хуліганський напад на прикордонний наряд на Сумщині, і передала їх органам слідства.

На час проведення досудового розслідування обоє учасників нападу, котрі є співробітниками Служби, відсторонені від роботи.

СБУ і надалі надаватиме усіляке сприяння слідству, щоб встановити всі подробиці інциденту, а винні були покарані – безвідносно до посад та прізвищ», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Контрабас Показати IP 19 Липня 2021 07:19
Треба ділити чесно!
Анонім Показати IP 19 Липня 2021 07:25
СБУ грабит погранцов... Завтра прокуроры ларьки пойдут щемить...
Кур'єр Арієв Показати IP 19 Липня 2021 07:38
Ой, кіпішу наробили! Це ж була перевірка боєготовності. Поза планова. Нічого ж не пропало. Добре, що прапора ДПСУ не вкрали, а то розігнали б кантору.
Лучанин Показати IP 19 Липня 2021 09:33
"троє невідомих осіб завдали тілесних ушкоджень", далі по тексту "затримали двох працівників СБУ". Питання: хто третій, де він?
Ахаха до Лучанин Показати IP 19 Липня 2021 11:01
а третім був Путін
лінивець Показати IP 20 Липня 2021 13:47
то їх путін посварив між собою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus