USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка насадила майже 2 тисячі кущів маку для «кулінарних потреб»

30 Жовтня 2012 16:49
Два роки позбавлення волі умовно присудили мешканці Нововолинська за вирощування маку. Жінка стверджує, що сіяла його для кулінарних потреб.

Про це повідомляє СЗГ УМВС в області.

Працівники Іваничівського райвідділку міліції виявили та вилучили рослини снодійного маку на присадибній ділянці 48-річної мешканки Нововолинська.

Жінка розповіла, що насіяла мак на присадибній ділянці своєї свекрухи в кінці квітня цього року. Зробила це без відома родички. За словами затриманої, вирощувала рослини для кулінарних потреб.

Так, працівники міліції вилучили майже 500 рослин маку, а через два дні на земельній ділянці жінки виявили ще майже півтори тисячі.

Проти неї порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. Розглянувши справу в суді, правоохоронці присудили їй два роки позбавлення волі умовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сеня Показати IP 31 Жовтня 2012 09:53
прощавай пир1жок з маком на два роки умовно.будим кушать батон з героином..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus