USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка отримала паспорт з рук Президента

26 Серпня 2009 11:44
У День Державного Прапора України, 23 серпня 2009 року, у Києві та Луцьку відбулася урочиста церемонія вручення паспортів громадянина України молодим людям, які народилися 24 серпня 1993 року і зробили помітний внесок у піднесенні іміджу держави. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт управління освіти та науки ОДА, на Волині проживає 13 дівчат та 11 юнаків, яким на День незалежності України виповнилося 16 років.
Щоб визначити претендента від Волинської області для участі у церемонії вручення паспортів громадянина України Президентом України, провели конкурсний відбір. При визначенні переможця враховувалися критерії навчальних досягнень та громадської активності, перемоги на олімпіадах, конкурсах, здобутки у спорті, мистецтві.
Честь представляти Волинь виборола Людмила Тарасюк, вихованка Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Людмила – чемпіон України з веслування на байдарках. Майстер спорту, входить до складу збірної Волинської області. Завдяки наполегливості у досягненні поставленої мети, здобула перемоги у змаганнях різних рівнів. Учениця бере активну участь у громадському житті ліцею.
Решту, 23 учні, запросили на церемонії вручення паспортів громадянина України, які відбулися у Луцьку Ковелі, Нововолинську та у районних центрах області.
Зокрема на Київському майдані міста Луцька під час урочистостей, присвячених Дню Державного Прапора України, голова обласної державної адміністрації Микола Романюк та заступник голови обласної ради Борис Загрева вручили паспорти громадян України п’ятьом школярам Волині, які досягли 16-річного віку на День незалежності.
Учасники урочистого заходу привітали молодих людей з нагоди визначної події у їх житті, побажали бути достойними громадянами України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus