USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянки пахнутимуть на мільйон?

5 Березня 2013 09:09
Волинські жінки можуть отримати в подарунок парфумів на півмільйона гривень.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

Так, протягом І кварталу 2012 року на Волинь імпортували парфумів та туалетної води вартістю майже на 600 тисяч гривень. Цього року активність волинських імпортерів цієї популярної напередодні 8 Березня продукції не зменшується.
Якщо взяти до уваги торгівельні націнки, щедрість чоловіків і більший попит на парфумований товар серед жіноцтва, можна прогнозувати, що в подарунок вони отримають парфумів на півмільйона гривень.
Як відомо, лише парфумами жіноча чарівність не обмежується. Отож, твердження «8 Березня волинські жінки виглядатимуть на мільйон» – небезпідставне і цілком аргументоване офіційними статистичними даними.

Як свідчить статистика, із загальної кількості торік ввезених на Волинь товарів туалетної групи у І кварталі суттєво переважають парфуми та косметика. Динаміка імпорту цієї продукції в область переконує у підвищеному попиті на неї саме протягом перших трьох місяців року. Потому, обсяги імпорту парфумерно-косметичного товару знижуються і протягом наступних трьох квартальних періодів ввозять цього товару на суму, що лише на 10 тисяч доларів більше, як у І кварталі. Вже із другого кварталу пропорція ввезення засобів догляду разюче змінюється не на користь жінок: область імпортує товару для гоління значно більше, аніж традиційно жіночого ассортименту краси.
Як повідомили в Головному управлінні статистики Волинської області, товарів, що слугують чоловікам для догляду за обличчям, торік на Волинь імпортували на загальну суму 195,7 тисячі доларів і лише на 2 тисячі доларів протягом І кварталу. Згодом імпорт засобів для гоління стрімко зростає.

Отож, думку про те, що жінки більш вибагливі до власної зовнішності можна легко спростувати. Звичайно ця інформація не претендує на повну об'єктивність, а дозволяє зробити лише певні припущення. Наприклад про значно більшу турботу чоловічої половину про свою зовнішність , або ж про те, що про зовнішній вигляд своїх обранців краще дбають жінки. Статистика дає лише одну однозначну відповідь: турбота про зовнішність вартує досить дорого незалежно від статі.

Утім, навіть бюджет від такої уваги до власного іміджу – у виграші.

Якщо чоловіки придбають і подарують жінкам імпортовані на Волинь туалетно-косметичні засоби, то лише у І кварталі бюджет отримає як мінімум 300 тисяч гривень податкових платежів , - порахували в ДПС у Волинській області.

А щоб парфуми та косметика приносили задоволення, чоловікам треба пам'ятати про деякі прості правила. Насамперед, не купувати парфумерну продукцію і засоби догляду у місцях стихійної торгівлі, - наголошують в ДПС Волині.

Варто знати, що за вимогою споживача продавець зобов’язаний ознайомити його з документом, який підтверджує якість та безпеку реалізованої партії парфумерно-косметичних товарів, або ж його копією, а також із сертифікатом відповідності (декларацією про відповідність). Відсутність зазначених документів, а також відсутність інформації про товар та виробника ставить під сумнів якість, безпеку та походження парфумерно-косметичних виробів, - наголошують у волинській податковій.

Довідково: парфуми, косметику і засоби гігієни Волинь імпортує переважно з європейських країн. У косметички волинських жінок потрапляють парфуми з Польщі і Білорусії та косметика із Люксембурга, Нідерландів, Франції і Китаю. Серед імпортованих засобів для гоління - продукція походженням з Великої Британії, Польші та Угорщини.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ДК Показати IP 5 Березня 2013 10:39
Приберіть хтось цих "продавців-консультантів" що курсують по Л.Українки і дістають усіх з циганськими закидонами та впарюють ту пахучу непотріб в однакових флакончиках)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus