USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Волиняночці» після гопаку на Кіпрі сказали: «Супер»

5 Травня 2009 18:30
З 17-го по 25- те квітня на Кіпрі проводився фестиваль, участь у якому брали 22 колективи із 19 країн світу. Україну представляв зразковий ансамбль танцю «Волиняночка» Луцького Народного дому «Просвіта». Про це йшлося під час прес-конференції, – інформує репортер «Волинських Новин».
Юні волиняни побували у кількох містах Кіпру, подружилися з країнами-учасниками фестивалю, показали закордоном українську культура та мистецтво, побачили, – розповіла керівник зразкового ансамблю «Волиняночка» Олена Козачук.
Також учасники фестивалю в Кіпрі побували на прийомі у тамтешнього Президента, Прем’єр-міністра, Міністра культури. «Але найголовніше – ми не чули слово «криза», – зауважила керівник ансамблю.
«Волиняночка» презентувала Україну гопаком, який гарно сприймали і казали на усіх мовах: «Супер», – розповіла пані Козачук. 17 липня ансамбль збирається відвідати одразу три фестивалі у Португалії.
Фурор на українсько-чеському фесті «Золоті зернята України», який нещодавно відбувався у Києві, створили вихованці дитячої музичної школи №3 міста Луцька: «Волиняни» та «Скрипалі», – сказала заступник директора по навчально-виховній роботі ДМШ №3 та керівник ансамблю скрипалів Ірина Теслер. Гала-концерт конкурсу проводився у Національному університеті «Києво-Могилянська академія».
За словами пані Теслер, вперше за всю історію фестивалю, було стільки багато переможців з однієї школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яна Показати IP 12 Грудня 2009 13:57
О це ми!Дивіться які ми молодці і учіться!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus