USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни отримають доступ до засекреченої інформації

17 Лютого 2009 16:16
У Луцьку планують створити інформаційний центр розсекречених документів. Про це під час колегії у Державному архіві Волинської області розповів директор установи Володимир Гика, – повідомляє 17 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами Володимира Гики, на базі Державного обласного архіву планують створити інформаційний центр. У ньому відвідувачі зможуть взнати засекречену інформацію про особу або певні події.
 
Як розповів директор Держархіву області, голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк разом із начальником Служби безпеки України у Волинській області Віктором Андрейчуком уже оглянули з цією метою другий корпус установи. Вони дійшли висновку, що це приміщення має усі необхідні умови для цього.
 
У коментарі начальник відділу інформації та використання документів Антоніна Кравчук уточнила, що наразі чіткого уявлення про організацію роботи такого центру ще не існує. В Україні немає аналогів такої установи і Луцьк стане першим, де створять цей центр. Більше інформації щодо його створення керівництво архіву отримає в кінці місяця на нараді у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus