USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни перестали справно платити за газ?

1 Липня 2009 09:18
Борг населення області перед ВАТ «Волиньгаз» становить понад дванадцять мільйонів гривень. Про це під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат розповів заступник голови правління з економіки та фінансів ВАТ «Волиньгаз» Андрій Тимчишак, - повідомляє 30 червня репортер «Волинських Новин».
Чому на підприємстві ВАТ «Волиньгаз» його працівникам більше ніж місяць не видають зарплати, членам комісії розповів заступник голови правління підприємства з економіки та фінансів Андрій Тимчишак. За його словами основна причина – заборгованість користувачів газу перед «Волиньгазом».
Наприклад, НАК «Нафтогаз» винен підприємству понад вісім мільйонів гривень. Бюджетні організації заборгували приблизно півтора мільйона. Проте найбільший борг накопичило населення – більш ніж 12 мільйонів гривень.
Щоправда, така цифра досить насторожила членів комісії. «Не може бути, що через кризу волиняни масово перестали платити за газ. Тут собака, мабуть, зарита десь глибше», - висловив підозру один із них.
Тим не менш, представник «Волиньгазу» вбачає можливість пошуку коштів для погашення боргу перед працівниками підприємства через проведення посиленої роботи по збору коштів із населення. Другий варіант – залучення банківських кредитів. Однак головний кредитор «Волиньгазу» – «Ощадбанк» – відмовив підприємству у кредитуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus