USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни після 45 можуть змінити кваліфікацію, - центр зайнятості

27 Квітня 2013 08:48
Перекваліфікуватись матимуть можливість ті волиняни, яким виповнилося 45 років, і які вже мають за плечима одну вищу освіту.

Про це стало відомо в обласному центрі зайнятості під час прес-конференції на тему «Професійний розвиток трудових ресурсів Волині», - пише Волинський інформаційний онлайн портал.

Перший заступник директора обласного центру зайнятості Світлана Корецька розповіла, що наразі в області розпочали реалізовувати новий законопроект про надання ваучерів для перекваліфікації громадян.

За словами директора обласного центру зайнятості, на цю програму з держбюджету виділили більше шести мільйонів гривень лишень для Волині. На одного ж громадянина держава виділятиме десять прожиткових мінімумів - це становить трішки більше 11 тисяч гривень. Решту оплатити повинен сам волинянин, або фірма, на якій той працює. Саме ж навчання триватиме порівняно недовго та (залежно від спеціальності) коливатиметься від трьох до дев’яти місяців.

Також варто відмітити, що список спеціальностей буде оновлюватись залежно від потреб ринку праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 27 Квітня 2013 11:33
А Лучани за 80т отримати 3тю вищу освіту. Покращувачі працюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus