USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни, попри економічну кризу, не поспішають працевлаштовуватися?

3 Листопада 2008 20:00
Кількість безробітних на Волині більш, ніж втричі перевищує кількість вакансій, що пропонуються обласним центром зайнятості. Про це проінформувала директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук під час наради у голови Волинської ОДА Миколи Романюка. Про це повідомляє 3 листопада репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк попросив директора Волинського обласного центру зайнятості Раїсу Кучмук до оперативної роботи, оскільки наразі питання певного скорочення людей з підприємств на Волині «вже стоїть в порядку денному».
Відповідаючи на питання волинського губернатора, пані Кучмук розповіла, що наразі очолюваний нею центр пропонує 4732 вакансії для працевлаштування. Натомість в області зареєстровано 17 220 безробітних.
«Поки що ми не відчуваємо цієї кризи. Звичайно, що криза має такий затяжний характер і, можливо через два місяці ми це відчуємо. Але я думаю, що паніки на Волині не повинно бути, бо статистика стверджує, що у нас 25 відсотків підприємств чисельністю від 6 до 50 осіб. А за даними оперативними найбільше потерплять все-таки металургійна і хімічна промисловість», – стверджує Раїса Кучмук.
«У нас проблеми можуть бути… Не можуть бути, а вже напевно буде ситуація по «СКФ Україна». Це ж якраз підприємство машинобудівне. Там можуть бути питання. Треба буде подивитись…», – зазначив Микола Романюк.
Довідково:
До 2007 року ВАТ «СКФ Україна» носило назву ВАТ «Луцький підшипниковий завод» і спеціалізується на виробництві підшипників. Це одне з найбільших підприємств Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus