USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни споживають якісний газ, – Василь Дмитрук

12 Грудня 2008 13:45
Газ, яким безпосередньо використовують волиняни – якісний. Про це у коментарі зазначив заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Дмитрук, – повідомляє 12 грудня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Василя Дмитрука, ДП «Волиньстандарт-метрологія» провело роботу по перевірці лабораторій газових підприємств щодо їх відповідності стандартам ГОСТ. Як розповів заступник губернатора, волинські лабораторії дозволяють проводити якісну характеристику як Локачинського природного газу, так і того, що імпортується по магістральним трубам із Білорусії.
 
Щодо якості, то «газ, який споживають безпосередньо волиняни – якісний», – запевнив Василь Дмитрук. Як зазначив представник ВАТ «Волиньгаз» під час наради щодо метрологічного забезпечення лабораторій, які здійснюють дослідження природного газу відповідно до вимог Держстандарту, теплотворна спроможність газу, який постачають у домівки волинян, становить 8,2 кілокалорії на метр кубічний, тоді коли за стандартами допустимий мінімальний показник 7,7 кілокалорії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 12 Грудня 2008 15:14
"Волиняни споживають якісний газ" – ложками?????))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus