USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин навчався у Поліцейській академії в США

29 Жовтня 2008 09:33
Начальник сектору по боротьбі з незаконною міграцією ВБЗПТЛ УМВС України у Волинській області майор міліції Віктор Кравчук навчався у Міжнародній правоохоронній академії у Розвеллі, – повідомляють 29 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією сайту УМВС України у Волинській області, цього року до американської Академії разом із українцями прибули молдовська й азербайджанська делегації. Для гостей приготували навчальну програму, в яку входили не тільки лекції, а й практичні заняття з  удосконалення своїх знаннь з англійської мови, працювати в сучасному комп’ютерному класі, випробовували різні види вибухових пристроїв.
Проживали делегати в місті Розвеллі штат Нью Мексико у готелі, який знаходився за 30 кілометрів від Академії. Навчання проходило щодня окрім вихідних, розпочиналося о 8 годині ранку і закінчувалося о 17-й годині. По закінченню курсів кожен учасник отримав диплом про закінчення курсів Міжнародної правоохоронної академії.
У 2006 році цю ж Академію відвідав заступник начальника відділу боротьби зі злочинністю пов’язаною з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області Сергій Симоник.
Довідково:
Розвелл – невеличке місто на південному заході США, в якому проживає близько 50 тисяч мешканців. У 40-х роках минулого століття воно прославилося своїми «контактами з прибульцями» – поблизу Розвелла розбився невідомий літальний апарат, який тривалий час вважали інопланетним. Після опублікування в 1996 році результатів офіційного розслідування виявилося, що це залишки кулі-зонду, яка використовувалася для стеження за ядерними випробовуваннями, що проводив СРСР.
Також, наприкінці війни неподалік Розвелла дислокувався 509-й бомбардувальний авіаполк Військово-повітряних сил США, літаки якого на той час були єдиними носіями ядерної зброї. Саме з цього аеродрому стартував літак, який скинув першу атомну бомбу на Хіросіму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 29 Жовтня 2008 09:46
А скількі часу тривало навчання?
смішно мені Показати IP 29 Жовтня 2008 11:40
А на чому добирались від готелю до академії? 30 км все таки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus