USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин помстився за побиття пострілами з мисливської рушниці

12 Січня 2009 18:31
Полювання на давніх кривдників влаштував на Різдво Христове мешканець Ківерець. Про це 12 січня інформують «Волинські Новини».
 
Історія конфлікту між двома компаніями молодиків розпочалася ще у вересні. Тоді жителі Ківерець відзначали День міста. Звичайно, на вулицях було чимало людей напідпитку, тому на п’яну голову хлопці й побилися.
Однак про давнішню образу 24-річний Вадим та його друзі не забули. На Різдво Христове знову весь люд гуляв: хто збирався вдома за святковим столом, хто ходив у гості, а хто відвідував місця громадського відпочинку.   Молодь, звісно, найчастіше обирала останній варіант.
 
Як повідомляє офіційний сайт волинських правоохоронців, завітавши до одного з нічних клубів міста Ківерець, Вадим там зустрів своїх давніх кривдників. Образа ще й досі кипіла у нього в голові, тому парубок довго не думав – пішов додому і взяв мисливську рушницю, аби тепер з допомогою зброї розібратися по-чоловічому.
 
Як далі розгорталися події нам розповів начальник Ківерцівського РВ УМВС в області Ігор Муковоз. Він повідомив, що Вадим повернувся до нічного клубу разом зі своїми друзями. Після цього відшукав давніх знайомих і зробив два постріли у їхньому напрямку. На щастя, патрони влучили лише  одному хлопцеві у спину, а іншого трохи зачепили. Зараз постраждалі перебувають вже вдома, а стан їхнього здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.
 
Вадим перебуває під арештом в ізоляторі тимчасового тримання Ківерцівського РВ УМВС. Він відмовився коментувати події того вечора, але у приватній розмові з начальником ківерцівської міліції пояснив свій вчинок. Затриманий вважав це найкращим способом поквитатися. На запитання, чому не звернувся до міліції ще тоді – у вересні, коли його побили, – Вадим  відповів, що він «має руки та вдома рушницю, навіщо йому стороння допомога».
 
Інший учасник конфлікту 26-річний Леонід ішов на злочин вже зі знанням справи: йому не вперше доводиться зіштовхуватися з органами внутрішніх справ. Хлопець раніше був судимий за хуліганство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 12 Січня 2009 22:12
Я ридаю і плачу! Як розуміти це речення, тобто, приватну розмову: "Вадим перебуває під арештом в ізоляторі тимчасового тримання Ківерцівського РВ УМВС. Він відмовився коментувати події того вечора, але у приватній розмові з начальником ківерцівської міліції пояснив свій вчинок."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus