USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин став наркоторговцем, щоб прогодувати сім'ю

9 Серпня 2011 13:02
У Луцьку затримали 45-річного мешканця Ківерців, який продавав макову соломку наркоманам обласного центру.
Продавця макової соломки міліціонерам вдалося затримати після двотижневого вистежування. Під час оперативної закупки він мав при собі дві склянки наркопродукції, - пишуть Відомості.UA.
Вистежили зловмисника правоохоронці, за словами начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Луцького МВ УМВС України у Волинській області Руслана Гамольчука, в рамках операції «Мак-2011».
Товар зловмисник перевозив у маршрутках, однак добре його маскував під одягом на тілі чи руках. Тому виявити пакети з соломкою можна було лише при детальному огляді.
З’ясували правоохоронці й те, що наркоторговець вирощував власну плантацію маку на закинутому городі під лісом в одному із сіл Ківерцівського району. Зібраний врожай він перевозив додому, висушував на горищі.
Чоловік маку висадив до двохсот кущів, а одну склянку макової соломки збував за сто гривень. Таких замовлень могло бути кілька протягом одного дня. Дружина Григорія, повідомляють в міліції, не знала про злочинну діяльність свого чоловіка.
За словами затриманого, займатися наркобізнесом його змусило безробіття, мовляв, сім’ю утримувати потрібно було, через що й пішов на ризик.
Сам Григорій наркотиків не вживає, кримінального минулого не мав. В міліції кажуть, що затриманий – зразковий сім’янин, батько трьох щоправда вже дорослих дітей.
Наразі наркоторговець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Порушили кримінальну справу. Йому загрожує позбавлення волі строком від 5 до 10 років з конфіскацією майна.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 9 Серпня 2011 13:52
Заробив, телепень.т

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus