USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сім’ю переселенців з Донбасу ошукали на 2 мільйони

13 Листопада 2015 15:15
На Волині у підприємницькому конфлікті сім’ю переселенців з Донбасу ошукали на понад 2 мільйони гривень, які вони вклали у місцевий бізнес.

Олена Федотова та Давид Гогія приїхали у Луцьк з малолітньою донькою, братом та матір’ю ще у 2014-му. Тоді ж відкрили «підприємця», щоб реалізовувати напівфабрикати. Згодом – уклали договір про співпрацю з компанією ТОВ ВЗП «ЕЛІКА», щоб розвивати мережу напівфабрикатів у Західному регіоні України.

З січня 2014-го Олена почала працювати менеджером з розвитку мережі у західному регіоні у вказаній компанії. Та коли потрапила у ДТП і змушена була припинити співпрацю за станом здоров’я (жінці дали інвалідність)– їй відмовилися не те, що виплатити зарплату за період більше, ніж рік, а й повернути вкладені її родиною понад 2 мільйони у розвиток мережі торгової марки «Еліка».



Історію переселенки публікуємо з її ж уст, без змін:

«Я, Федотова Олена Олександрівна та моя сім’я є особами, які були переміщені з зони проведення антитерористичної операції в Луганській області, де разом із чоловіком займалась підприємницькою діяльністю, яка була пов’язана із продажем напівготової продукції. Внаслідок ситуації на Сході України я разом з чоловіком, малолітньою донькою, братом та матір’ю була змушена переїхати у Волинську область та утримувати свою родину.

Внаслідок вимушеного переїзду у Волинську область та маючи певний досвід, а також відповідні напрацювання ведення господарської діяльності у даній сфері, а також внаслідок того, що я та моя родина була поставлена у вкрай складні матеріальні та психологічні умови ми змушені були шукати шляхи вирішення наших проблем та негараздів за допомогою пошуку оптимальних шляхів розвитку власної підприємницької діяльності та вирішили, враховуючи всі умови, ризики та перспективи розпочати роботу із Товариством з обмеженою відповідальністю виробництво заморожених продуктів «ЕЛІКА» (ТОВ ВЗП «ЕЛІКА», ідентифікаційний код 35048287), здійсненюючи господарську діяльність з продажу напівготової продукції.



Враховуючи те, що на розвиток підприємницької діяльності мною та моїм чоловіком фізичною особою-підприємцем Гогією Давидом було витрачено усі кошти, якими володіла наша сім’я, а також кошти, які надсилались моєму чоловіку від його родичів із Грузії, мені також довелось для забезпечення нашої родини працевлаштуватись у Товаристві з обмеженою відповідальністю «ЕЛІКА» на посаді менеджера з питаннь розвитку регіонів з 15.01.2014 року, що дозволило мені надіятись на можливість забезпечення гідних умов життя для моєї сім’ї, як з матеріальної, так і моральної точки зору.

Таким чином, співпраця між мною та ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» відбувалась шляхом прямого продажу, характерними рисами якого є безпосередній контакт зі споживачем у визначеному місці – точці продажу, демонстрація продукції та вичерпна консультація продавця щодо такої продукції та умов її продажу.

Важливою умовою співпраці між ТОВ ВЗП «Еліка» та ФОП Федотовою О.О. було те, що основну роль у посередництві між компанією-виробником та кінцевим споживачем виконувала я, як фізична особа-підприємець.

Крім того, між мною та ТОВ ВЗП «Еліка» було досягнуто домовленість, щодо розвитку мережі магазинів заморожених продуктів «ЕЛІКА», тобто я повинна була перераховувати кошти на розвиток торговельної марки на рахунки визначених фізичних осіб, а ТОВ ВЗП «Еліка» відповідно повинні були провадити розвиток даної торгової марки шляхом організації рекламної кампанії, інформаційного забезпечення, проведення заходів роз’яснювального та аналітично-пошукового спрямування.

При обговоренні напрямів та планів співпраці, між керівництвом ТОВ ВЗП «Еліка» та мною, фізичною особою-підприємцем Федотовою О.О. було підписано договори про співпрацю, в яких визначались обсяги моїх власних інвестицій в розвиток відповідної марки заморожених продуктів, відкриття мережі фірмових магазинів в Західному регіоні України протягом певного строку, оговорювалось, що максимальний строк не повинен перевищувати одного року.

Таким чином, повіривши в співпрацю та налагодження дійсно прибуткової та корисної справи, задля можливості матеріального утримання власної сім’ї та підтримки осіб, які стали вимушеними внутрішньо переміщеними особами із зони проведення антитерористичної операції я вкладала власні кошти задля розвитку Торгової марки виробництво заморожених продуктів «Еліка» та надсилала грошові кошти на рахунки фізичних осіб Кулакевич Наталії Вікторівни та Фатуллаєва Гудрата Ельхан огли, Білоножко А.М., Горохова О.О., Мадіяров А.Е.

Вкрай важливим є той факт, що жодних дій зі сторони ТОВ ВЗП «ЕЛІКА», які б свідчили про те, що дані кошти були спрямовані на співпрацю у сфері розвитку ТОВ ВЗП «Еліка» із ФОП Федотовою О.О., або ж ФОП Путіною О.І. (моя мати, яка також заключала договори із ТОВ ВЗП «Еліка» на купівлю-продаж продукції - заморожених продуктів), зокрема поставка обладнання, виготовлення рекламних вивісок або ж продукції, тощо, здійснено не було. Я змушена була витрачати власні кошти та кошти моєї родини, незалежно від перерахованих сум на рахунки вищевказаних осіб.

Після підписання договору про співпрацю я розпочала свою діяльність, на підставі окремих договорів купівлі-продажу купувала продукцію для реалізації, за якими я окремо сплачувала усі необхідні рахунки.

Крім того, за ініціативою ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» з 15.01.2014 року я була працевлаштована на вказаному підприємстві на посаді менеджера по питанням розвитку регіонів з 15.01.2014 року, що дозволило мені надіятись на можливість забезпечення гідних умов життя для моєї сім’ї, як з матеріальної так і моральної точки зору.

Таким чином, керівництво ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» вселило в мене надію та сподівання на розвиток мережі напівфабрикатів у Західному регіоні України, зокрема у Волинській області, де я буду отримувати % від продажів товарів.

Проте, вже майже з самого початку жодна із домовленостей не виконувалась, зокрема мені не платили заробітну плату, відсотки від продажу товарів мені не сплачували, продукцію привозили невчасно та часто поганої якості із дефектами та порушеннями, на критику не реагували.

Крім того, на розкрутку торгової марки мені зі сторони ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» не надавались, будь-які кошти, більше того, для того, аби, як це і було домовлено, розвивати мережу магазинів, мені довелось вкладати власні кошти, у тому числі замовлення рекламних вивісок, стендів, логотипів, придбання обладнання, розширення асортименту тощо.

Керівництво ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» було проінформовано про мої витрати та обіцяло повернути витрачені кошти після того, як я перерахую значні суми грошей для ніби-то підтвердження спільної діяльності у відповідності до домовленостей, що між нами існували.

Я добросовісно працювала та виконувала покладені на мене обов’язки, проте у зв’язку із тим, що я потрапила в ДТП, у мене різко погіршився стан здоров’я. В результаті, я отримала інвалідність, що підтверджується довідкою МСЕК та лікарняними листками, а тому виникла гостра потреба в лікуванні та припиненні трудових відносин.

Проте заробітну плату від працедавця я жодного разу не отримувала з самого початку працевлаштування, а саме з 15.01.2014 року. Працювала для розвитку підприємницької діяльності вказаної організації у Волинській та Рівненській областях на основі власного ентузіазму для налагодження та покращення економічної ситуації в країні. Увесь цей час уповноважені особи ТОВ «ЕЛІКА» обіцяли розрахуватись зі мною за виконану роботу та виплатити належну мені заробітну плату, проте до сьогодні жодних виплат я не отримувала.

13 червня 2015 року мною, на адресу ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» (надалі - Відповідач) була відправлена заява про звільнення з 15 червня 2015 року за станом здоров’я, яку Відповідач отримав 16 червня 2015 року, а також копії лікарняних листів.

08 липня 2015 року на адресу Відповідача було направлено рекомендований лист про проведення розрахунків та видачу трудової книжки, який був вручений Відповідачу 14 липня 2015 року, проте жодної відповіді від Відповідача мною отримано не було.

Крім того, 08 липня 2015 року мною було відправлено Заяву про порушення законодавства про оплату праці на адресу Територіального відділення державної інспекції з питань праці у Миколаївській області (надалі – Інспекція з питань праці), яка була отримана Інспекцією з питань праці 16 липня 2015 року. На дану заяву я отримала відповідь із пропозицією звернутись до суду для вирішення даного питання.

На даний момент, справа про стягнення невиплаченої заробітної плати та повернення мені трудової книжки розглядається Володимир-Волинським міським судом Волинської області, проте до сьогодні я не отримала ні трудової книжки, ні наказу про звільнення, також зі мною не проведено розрахунок в порушення норм чинного законодавства про працю.

Мій чоловік разом із мамою продовжував займатись нашою спільною діяльністю, щодо просування мережі магазинів напівготової продукції ТОВ ВЗП «Еліка», продовжував замовляти товар, моніторити ринок, займався рекламною діяльністю та продовжував перераховувати кошти для ТОВ «ЕЛІКА» своїх зобов’язань, проте моє лікування було дуже вартісним, а прибутку ми практично не отримували, тому змушені були звернутись до керівництва ТОВ ВЗП «Еліка», а саме виконуючої обов’язки директора – Лагути Лариси Володимирівни, а також Кулакевич Наталії Вікторівни на предмет того, що прибутків від спільної діяльності ми не отримуємо, перспектива за стільки часу не приносить жодних результатів, або прибутків, на моє лікування потрібні були значні суми коштів, які ми, як переселенці із Луганської області дозволити собі не можемо.

Крім того, маючи всі відповідні документи та довідки із зони проведення АТО ми змушені були винаймати собі житло та заробляти собі на життя.

Ситуація склалась настільки важка та критична, що сенсу вкладати останні кошти, нехтуючи інтересами власних дітей та родини не було, тож звернувшись до керівництва ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» ми надіялись, що нам повернуть власні кошти, які були вкладені в розкрутку чужого бізнесу. Варто зазначити, що ми не претендували на будь-які доходи, хоча і підписали договір про спільну діяльність, розраховуючи лише на відшкодування власних коштів, які були зібрані зі всієї родини, друзів та знайомих, а також взяті в борг у сторонніх людей.

Складощі виникали також і у тому, що ТОВ «ЕЛІКА» є російською компанією із 100% іноземним капіталом, навіть назва сайту компанії має наступну адресу: www.elika.ru що вказує на походження компанії від країни-агресора – Російської Федерації.

Вже понад рік українці бойкотують товари, вироблені у Російській Федерації. Таким чином громадяни намагаються у мирний спосіб протистояти Кремлю та не підживлювати економіку країни-агресора.

Наша держава має високі виробничі потужності, і ми маємо підтримувати свого вітчизняного виробника. Тому й вирішили розпочати свою роботу із Волинськими та національними виробниками, зокрема: ПП «АТОС», ПП «777», ТОВ «ЛЕВАДА» тощо.

Проте, після того, як ми повідомили керівництво ТОВ «Еліка» про наміри припинити спільну діяльність, Лагута Лариса Володимирівна не забажала розрахуватись із нами, у відповідності до попередніх домовленостей, більше того у грубій формі нам було повідомлено про те, що грошей ми не отримаємо, а все що було перераховано на рахунки фізичних осіб є власністю ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» та вони будуть вдаватися до жорстких дій.

Далі були залякування, погрози, до наших торгових точок приходили сторонні люди та намагались знищити наші магазини та товар, вдавались до грубих погроз, залякування мене та продавців, що реалізовували продукцію в торгових точках.

20 червня 2015 року, приблизно о 10 годині, до орендованих моїм чоловіком Давидом Гогія офісних та складських приміщень у Луцьку на вулиці Вахтангова, 14, на автомобілях «Хонда» АЕ 7154 та «Мазда 3» ВМ 8130 АВ, приїхали невстановлені особи на чолі з особою яка представилась як Герасименко Віталій. В подальшому ці громадяни незаконно проникли на територію складських приміщень, та ввівши в оману її працівника комірника Данилко Тетяну і начальника охорони РЦ «Луцьк» ТзОВ «Аванта» Федіка Анатолія Павловича, повідомивши останнім неправдиву інформацію про те, що все погоджено зі мною, відкрито заволоділи належним мені майном, а саме холодильниками у кількості шість штук на загальну суму12 684,00 грн., здійснивши викрадення зазначеного холодильного обладнання.

22.06.2015 року приблизно о 09 годині повторно, знову ввівши в оману начальника охорони РЦ «Луцьк», ТзОВ «Аванта» Федіка А. П., вищевказані невстановлені особи проникли на другий поверх, де знаходяться орендовані моїм чоловіком для здійснення спільної господарської діяльності офісні приміщення за адресою місто Луцьк вулиця Вахтангова, 14, де зламали замки та відкрито заволоділи належним нам майном та грошима, а саме ноутбуком «Леново», вартістю 3500 грн., wi-fi – комунікатором, вартістю 250 грн., готівковими коштами, а саме купюрами номіналом по 500 грн. на загальну суму 203 000,00 грн. Після чого дані не встановлені особи з місця злочину зникли у невідомому напрямку. Всього злочинними діями мені, Федотовій О.О. було завдано збитків на загальну суму 219 434,00 грн.

23.06.2015 року повідомлення про цю подію внесено в ЄРДР за № 12015030010001831 за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, розслідування по даній справі проводить слідчий СВ Луцького МВ УМВС України у Волинській області Шишолік Д.В.

Таким чином, ми почали шукати шляхи, які б допомогли врятувати рештки нашої підприємницької діяльності, оскільки на той момент, агресивні дії з боку представників ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» дійшли до критичної межі.

В цей час справи йшли вкрай погано, а фінансові прибутки не дозволяли навіть оплатити моє власне лікування. Моя мати, яка також займалась підприємницькою діяльністю змушена була припинити підприємницьку діяльність та закрити ФОП, аби спрямувати всі сили на моє лікування та хоча б мінімальне забезпечення нашої родини.

Окрім захоплення нашого складу в червні, викрадення належних нам коштів, обладнання, договорів та інших документів про спільну співпрацю, які і досі не розслідувані з боку правоохоронних органів, до сьогодні продовжується залякування мене та моєї родини по телефону з боку керівництва ТОВ ВЗП «ЕЛІКА», крім того, нам особисто постійно погрожують бандити, за вказівками ТОВ ВЗП «ЕЛІКА», обіцяють спалити все наше майно, а також погрожують фізичною розправою.

Недобросовісна конкуренція, з якою ми стикнулись досягає критичної точки, невідомі люди погрожують людям, у яких ми орендуємо торгові точки, грубо та безальтернативно переманюють наших орендодавців, встановлюють свої точки на місці наших в Луцьку, Ківерцям та інших населених пунктів.

Іншого виходу, ніж звернутись до засобів масової інформації у нас не лишилось, адже цинічність та корумпованість чиновників та правоохоронних органів до яких ми звернулись (прокуратура, міліція СБУ тощо) перевищує усі розумні межі та строки. Жоден злочин не був розкритий, або хоча б розслідуваний належним чином не був. Ми постійно живемо в страху за життя та здоров’я нашої сім’ї, друзів, рідних».

Зазначу, що мною неодноразово надсилались скарги в Генеральну прокуратуру України, Прокуратуру Волинської області, міста Луцька, зокрема щодо недотримання розумних строків у кримінальному провадженні, відсутність проведення необхідних слідчих дій, бездіяльність слідчого, проте усі відповіді зводились до того, що досудове розслідування триває і до сьогодні, а підстав, які б вказували на неефективне здійснення прокуратурою нагляду за дотриманням законів під час проведення досудового розслідування у вказаному провадженні, в тому числі і недотримання розумних строків, не вбачається.

Такі відповіді, які надавались мені представниками прокуратури, ще раз вказують на бездіяльність останніх та невідповідність їхніх тверджень дійсності, оскільки навіть у проведенні дактилоскопіювання осіб, які причетні до викрадення моїх коштів та майна, було відмовлено. Хоча міліції та органам прокуратури було повідомлено осіб, Герасименка Віталія та Саєвця Василя, які прямо причетні до даного кримінального правопорушення. Мене не викликають ні в прокуратуру, ні в міліцію, не надсилають жодних рішень, документів, які приймаються по справі».

Так, слідство дійсно триває й досі, перевищуючи усі можливі розумні межі та строки, що викликає побоювання, щодо затягування справи та подальшого її «захоронення під стосами паперів.

Зазначимо, що спочатку переселенці зі своєю історією звернулися в ГО «П"ята влада», від якої ІА Волинські Новини і дізналося про конфлікт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 86
Степан Бандера Показати IP 13 Листопада 2015 15:29
Хтось це прочитав все?
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 15:52
Я.Ледве дочитала.
олександр Показати IP 13 Листопада 2015 15:54
А чому чоловік і брат не залишились на Донбасі,і не пішли у ЗСУ захищати свою родину.. Вони що інваліди?
Олена до олександр Показати IP 13 Листопада 2015 20:34
Муж подданый другой страны,и когда к ним Россия вторглась,так же,как в Украину,был на фронте и спасал солдат,так как он врач.А мой брат,воевал за Украину,пока его не отпустили домой.Только дома нет!. А,вы сами то защищали Украину?
Таня до Олена Показати IP 13 Листопада 2015 21:30
Ваш брат работает у Вас?но говорят что он за Россию всегда воевал
Олена до Таня Показати IP 13 Листопада 2015 22:32
....А,говорят,что ты не Таня..... Во первых он работает на фирму,у нас братья на сестер не работают и наоборот. Плохо информированы....впрочем,как всегда.Кто воевал или воюет за Россию,остался и остается на Донбассе.
Паша до Олена Показати IP 14 Листопада 2015 14:38
Краще напишіть про орендні плати,як ви проводили-по якій ціні....і які вони були на справді
Таня до Олена Показати IP 14 Листопада 2015 15:33
Лєна ,шо хочеш цим добитися?просто цікаво.На скромнягу ти ніколи не тянула.
Паша до Олена Показати IP 13 Листопада 2015 21:34
Лєна .залиште Луцьк.Поки Вас не було.було все чудово.А тут якась переселенка,буде світом крутити.І корчити з себе чесну людину.На справді БРЕХУХА,Крадійка
Паша до Паша Показати IP 14 Листопада 2015 15:28
Сходіть у церкву,поставте свічки
паша до Паша Показати IP 14 Листопада 2015 15:31
Навчіть грузина гроші заробляти,а не сидіти в вас на шиї----НЕ МУЖИК А ТРЯПКА
маша до Олена Показати IP 15 Листопада 2015 18:00
Може прес конференцію влаштуємо?запросимо пресу?Як Лєна піде такий варіант?
До Степана Показати IP 13 Листопада 2015 16:03
Я ні.десь до третього абзацу
Анонім до До Степана Показати IP 13 Листопада 2015 19:22
В них бізнес-вони бабло косять
Алла до До Степана Показати IP 13 Листопада 2015 21:28
Елена,где успели заработать 2млн.?научите воровать .у вас получается.Профи.
Віка Показати IP 13 Листопада 2015 16:52
Тепер знаю що то російська контора. Шкода що раніше не знала((((((
Я до Віка Показати IP 13 Листопада 2015 19:00
Помиляєтеся -це укр.контора
Анонім до Віка Показати IP 13 Листопада 2015 19:12
Так вона ж починала з Єрмолинських напівфабрикатів,приїхала сюди у 2013році.Вже обманює.Ошукала завод.Вийшло замало і приступила до Еліки.Його "ОБЧИСТИЛА"як могла,ЦЯ ДОБРОДУШНА І СПРАВЕДЛИВА ЛЮДИНА,
Ніна Показати IP 13 Листопада 2015 18:50
Це чистої води наклеп на продукцю Еліки ......чорний піар.......невідповідність керівника в особі Федотової Олени та провакація в сторону конкурентів. Як кажуть....сиділа би в свому Луганську.....ніхто її сьоди не запрошував......Найкращий спосіб оборони це -напад. На цю "особу " не варто звертати увагу не на неї не на її слова....."брехух" на світі хватає.....Завод знаходиться в Миколаєві , а це територія України , якщо вона не вкурсі......і продукція доволі хорошої якості і конкурентно спроможної ціни, так як продукція йде з заводу практично без націнки......А в її точках від виробників Ковельських цехів накрутка в 100% .....і якість і товарний вигляд не відповідають показникам Еліки......Так , що Федотова О.О. відправляйтесь в свій Луганськ і там ставте бізнес.....і без вас на Волині є кому працювати, одним словом пряма Вам дорога туди і надіємся на завжди.,
Анонім до Ніна Показати IP 13 Листопада 2015 19:07
Я працював з цією людиною,вона мене теж ошукала і не раз.Завдяки їй я залишив "Еліку",розпочали разом свій бізнес.Він у нас виявився не вдалим,тепер не знаємо що робити і як.Я почав шукати роботу.Планую йти на керуючого "Єрмолинських напівфабрикатів."Цій людині я більше не довіряю.Вона БРЕХУХА,
Представитель до Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 22:17
Интересно,кто Вас возьмет после Элики в Ермолинские?Еще и на КЕРУЮЧОГО ? Может представитесь,что бы мы знали ? В Ермолинские после Элики еще не взяли ни одного человека слишком слава "хорошая".Ваша Оля очень просилась назад в Ермолинские и так гадила Элику- Боцуляк Елене..А,сейчас работает опять в Элике.В отличии от Элики Ермолинские не подбирают.....
Сергій до Представитель Показати IP 14 Листопада 2015 15:56
Лєна візьмися за розум,який з тебе представник.ЗУПИНИСЯ,НАРЕШТІ
Анонім до Ніна Показати IP 13 Листопада 2015 19:13
Я працювала продавцем у неї.Це монстр ,а не жінка.
наташа до Анонім Показати IP 21 Листопада 2015 20:40
Значить такий ти продавець. В мене за 2 роки не одного конфлікту.
маша до наташа Показати IP 22 Листопада 2015 14:55
то ти просто дуринда
Татяна Показати IP 13 Листопада 2015 20:05
Я купувала продукцію цієї "Еліки" по вул.Волi, поки не отруївся син котлетами і знайшла фікаліі крис.Так, що самі робіть висновки.
Маша до Татяна Показати IP 13 Листопада 2015 21:26
Але в мене всі сусіди потравилися пиріжками та чебурекамиякі купували в смт.Рожище ТМ АТОС.Не продукція а "г@вно",а голубці які ,що "ригати" хочеться.В вигляд це жах просто.А котлети які,як валялися в мусорниках Коли жариш-сморід по всьому селі..Оце продукція Атосу та Ковелю.
наташа до Маша Показати IP 21 Листопада 2015 18:02
Немає чого ходити по мусорниках. Хозяйка ..... Готов в дома. А взагалі в селі сморід Є і без котлет. Можливо щось недонюхали
Наталя Показати IP 13 Листопада 2015 20:27
Я незнаю, які між собою стосунки Федотової Олени Олександрівни і цієї "конторки Еліка", але я працювала і там і там.І про Федотову О.О., я не можу поганого слова сказати, вона завжди входила в положення будь-якого продавця, хоча сама з Донбассу.А, у Елікі працюють одні кидали, і кидають на зарплату.Больше місяці я витримала у них працювати. І це Російська компанія з заводом на території України, у них вся навчальна програма написана Росіянами, чим вони самі пишаються.До Волинян у Елікі ставлення як до рабів.
Катя до Наталя Показати IP 13 Листопада 2015 21:21
Шановна Наталія.А звідки у Вашої чесної О.О.2млн.гривень.Чесно заробила?
Іра В. Показати IP 13 Листопада 2015 20:49
Оце так "нещасниця"!!! Якою ж треба бути брехухою, щоб таке написати...Так звана Федотова О.О. в Луцьку ще з 2012 р. Ще в 2012 році Єрмолинськими пельменями торгувала. Ніяка вона не переселенка. Мало того.. Хай розкаже як її рідний братик воював з нашими українціми в ополченцях на стороні ДНР. Цього мабуть хватить, щоб виселити її не тільки з Волині а й з України. Такий самий і її грузин. Сидить під її спідницею. Ото-то бізнесмени. Самі накрали в "Еліці" кучу бабла. Покупляли джипи. хати і ще плачуть. Векен зе біте на свої Луганщини !!! Там бізнесуйте.
Марія Показати IP 13 Листопада 2015 21:13
Смішно пише анонім, то він чоловічого роду і ЙОГО кинула Федотова, то він жіночого роду і він працюваЛА продавцем, ви вже визначіться, видно не озброєним оком пишуть "соратники" Елікі, захисники))).Я заради інтересу зайшла на сайт ... Раджу прочитати всім, як отзіваются про Єліку люди по всій Україні і чиїй насправді є компанія Єліка з телефоном +7 (495) 987-10-12)))
Тамара до Марія Показати IP 13 Листопада 2015 21:38
Навчіться писати без помилок.Вчіть граматику,перекладайте грамотніше.На Україні живете ж.
Гио Показати IP 13 Листопада 2015 22:00
Азері приїжджали не раз до Луцька, і натішитися не могли, як торгувала їх пельменями Федотова, яка не відповідала "своєї посади", і расскручівала їхній бізнес з нуля, поки вона з чоловіком не потрапила в аварію, до лікарні з переламаним хребтом,до речі на джипі, який був куплений задовго, до роботи з цими козлами Еліковскімі, в Грузії на тих же держ. номерах.Протівно читати цю *рень, закрийте свої * хавали і чішіте в свій Азербайджан!
Алла до Гио Показати IP 14 Листопада 2015 15:26
перестаньте писати цей бруд,хватить пітушитися,кажіть .що "доторгувалися",капєц вашому бізнесу-.всі знають цю"чесну" брехуху не один день,і її ДРУЖКА-********
В.П. Показати IP 13 Листопада 2015 23:50
Я працював з Федотовой, коли вона " працювала" з Эликой.Вона могла звільнити за дрібне порушення, мене звільнила за день, правда віддала зар. плату.Але потім приїхали нові директори з Элики і дізналися, як я був звільнений,просили що б я в суді надав проти неї неправдиві свідчення.А, вони відіжмуть у неї бізнес і мені заплатять, і я не один такий.Ні хто не погодився. Добре, що вийшла стаття, тепер розумію, що між ними сталося.
Паша до В.П. Показати IP 14 Листопада 2015 16:05
Вітя,за минулою роботою не шкодуєш?
Анонім Показати IP 14 Листопада 2015 08:57
Брехуха і крадійка!!!По тобі в"язниця плаче!Приїхала в Луцьк задовго до подій на Донбасі і почала свої брудні справи!
??? до Анонім Показати IP 14 Листопада 2015 20:13
Замість бруду в коментарях - краще в очі скажіть, якщо так добре знаєте ту людину, яку намагаєтесь такими висловлюваннями уособити із собою подібними. Стаття - це резонанс на Волині - "90-ті на Волині" чи звичайнісіньке рейдерство під кришуванням правоохоронців! І якщо вам подобається терпіти, що бізнес можуть отак просто "отжать" - то повірте, є люди, яким не всерівно!
Анонім до ??? Показати IP 15 Листопада 2015 08:27
Не смішіть мене!!!Як "отжать" бізнес Федотоваа знає краще всіх:)))Правда Олено?????Побійся Бога!Бо ж в тебе ще дочка є....
Маша до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 15:56
Ще виставляє дочку на пока.Збирай речі і вали Переселенка чортова
ого-ого-ого Показати IP 14 Листопада 2015 18:14
це привід для антикорупційного бюро. Чому не реагує міліція на події зухвалого захвату приміщення? Фактично стався грабіж в великих розмірах - а наша міліція закрила очі? Чому? Хто оплатив такі послуги ".. Хто дав добро на те, що поряд з діючими магазинчиками продажу напівфабрикатів відкрилися, як гриби (хоча і мухомори "гарні але отруйні") іншої ТМ магазинчики? Хто за цим стоїть??? P.S. на рахунок піднятої теми "переселенців" - люди ви подуріли чи що? Кожна людина, незалежно від того, чи має вона можливість заробити собі гроші чи ні, домівка якої залишилася там - на Сході - це особлива людина для всієї України. Волинь втратила чимало синів, що полягли в бою із ворогом. Для чого? Невже для того, щоб ви тут "обзивали" людей із Сходу, які мають ще силу духу самостійно працювати??? Ви - звірі? нелюди? За що загинула Небесна сотня? За що полягли тисячі на Сході? .... Міліція - ??????? Коли ви почнете працювати? Чи зміна назви на Поліцію - вам щось в голови вложить? Чому на Волині продовжуються покривання злодюг і бізнес-клан-криміналітету? Чому ви нічого не робите?
Олександр Показати IP 14 Листопада 2015 18:45
Олена, мене зацікавила ваша історія, я хочу Вам допомогти.Якщо у вас є підтверджуючі документи зв'яжіться обов'язково зі мною ось моя пошта .....
Маша до Олександр Показати IP 15 Листопада 2015 16:02
Це дуже страшна людина не звязуйтеся з нею.Там нема нічого доброго
Ирина,Наталья,Елена, Показати IP 14 Листопада 2015 19:15
Вас нужно было в Луганск или Донецк под пули,что бы вы в подвалах посидели и пожрали сырую картошку.Лена бизнесом занимается уже 18 лет и начала еще с Луганска работала с Луганскими ,Харьковскими,Киевскими,Полтавскими заводами и о ней ни одного плохого слова ни кто до сегоднешнего дня не сказал. Мы ее знаем по 10-15 лет!!! И ,как она заробатала деньги вас не должно волновать вы их в Польше гребете и ни кто вас не судит. Она работала в Ермолинских ,ну и что?Ее завод направил на открытие Волынской и Ровенской области,а вернутся она уже не смогла,потому что начались боевые действия и расстреливали людей прямо на КПП.И где здесь вранье?!Ей что надо было всю трудовую здесь написать,где она работала? Ее отношения с мужем,кого гребет?Вы за своими семьями смотрите КТО у вас на шеях сидит. Ненавистные.По всем соц.сетям распространим,пусть вся Украина читает,как относятся к переселенцам в Луцке!!! И как вы гоните оттуда людей!!!
Маша до Ирина,Наталья,Елена, Показати IP 15 Листопада 2015 15:53
Ти ,Олено,починай правду писати,а не вихваляти себе від чужих імен.Корчити з себе убогу.
Анонім до Ирина,Наталья,Елена, Показати IP 15 Листопада 2015 16:11
Еліка -хороша і солідна компанія.Вона давно на ринку.Великий асортимент продукції у них,ціни доступні,продукція смачна і якісна.Куди тому "Атосу" рівнятися,ні вигляду не має належного,ні смаку відповідного.По асортименту все копіює у Еліки.Навіть назви придумати собі не можуть,крадуть бізнес навіть таким чином.А ціни навіщо такі ставити---космос.Ціну тижня,знижки все скопіювали.ЧОму ті"розумні" голови нічого нового не придумають.Тому ,шо легше вкрасти ідеї чужого бізнесу,вони вже готові і напрацьовані.
Покупець до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 16:38
ЖЕНІТЬ цю-"хорошу і солідну" компанію з "Великим асортиментом продукції" з Волині вони підпільно нашим дітям горілку вночі продають...........Волинь POST 11 листопада 2015 року -"Луцькі муніципали підсумували, де торгували алкоголем у заборонений час із червня по листопад цього року."«Еліка» на вул. Дубнівська, 2 (18.06.2015); -«Еліка» на пр. Перемоги, 2 (12.06.2015).....
Анонім до Покупець Показати IP 15 Листопада 2015 17:53
Розберися спочатку.де твої малолітні алкоголіки напиваються,а тоді звинувачуй.Треба факти ,докази.А нечитаєш брехню,і робиш висновки де твоя алкашня п*є.
Дана до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 18:58
Люди не купуйте в них ні чого - вони самі свалять.Вони не поважають місцеві закони и жителів!!!
Волинянин до Покупець Показати IP 15 Листопада 2015 18:51
((( Ось це так ...конторка...
Аноним до Покупець Показати IP 15 Листопада 2015 19:54
А еще прочтите статью в интернете за 21 января 2013 года ,как на этом заводе элики пытают детей и в какой антисанитарии все производится,за что они и были наказаны,статья на сайте П,Н,(преступности.нет.) Николаевская Госэкоинспекция привлекла к ответственности представителей завода «Элика».............
Маша до Аноним Показати IP 16 Листопада 2015 13:35
Лєна,не тошни і не видумуй всякий брєд
наташа до Анонім Показати IP 21 Листопада 2015 19:08
Працювала там і знаю яке ГЕ там продають
Маша до наташа Показати IP 22 Листопада 2015 14:57
Ти розкажи коаще що зараз за ГГГ продаєш....і як всіх брудом поливаєш...май на увазі це не на довго
Наташа до Анонім Показати IP 21 Листопада 2015 21:45
Еліковську "продукцію даже собака не хоче істи не те що люди
Анонім Показати IP 14 Листопада 2015 20:18
Мені цікаво. Хтось вірить у це все ?
Маша до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 11:26
Ні,цю брехню вона сама складає
Продавці Показати IP 15 Листопада 2015 11:39
Це Лінчук О.В. (менеджер з Єлікиі) і Карпук О. А.(комірник з Єліки) бруд ллють.Одній 60 років і вона сидить на сайтах знайомств хоча сама заміжня, приїхала з якогось села до Луцька, інший 40,самотня з 2 двома дітьми, не може улагодити своє особисте життя, теж з якогось села приїхала і живе на квартирі.Одна і інша паскудять Олену Олександрівну з першого дня, вона їм роботу дала,а вони від заздрості аж давляться.Та Оля бігає по наших точках і паскудить , інша всім знайомим брудом поливає і нам телефонувала.Дайте спокій і торгуйте своею Єлікой. ...
Маша до Продавці Показати IP 15 Листопада 2015 15:30
Ви дебіли не "Єліка",а "Еліка".
Продавці до Маша Показати IP 15 Листопада 2015 17:01
Не забаром вашій Еліке ні хто вірити не буде.Ваші продавці в Рожище кажуть, що у вас така ж продукція, як і у нас тільки без накрутки, а у нас з накруткою.Ви покажіть свій сертифікат звідки у вас продукція? Не купують вашу" хорошу "продукцію, а чого ж ви тоді ганите Атос? А ми усім показуємо сертифікати, вже усі знають хто з нас брехуни.А,ще раскажіть,чого у вас вареніки с картоплею не тонуть,а плавають,певно зробленні тільки с "борошна і картоплі".
Анонім до Продавці Показати IP 15 Листопада 2015 17:51
Якщо так цікаво бачити сертифікати.попросіть у будь-якого продавця.вам покажуть,
Анонім до Продавці Показати IP 15 Листопада 2015 17:54
Які розумні продавці,компетентні у всьому.не пхайте носа ,куди не просять.і то взагалі.хтось пише під проханням Голени
Маша до Продавці Показати IP 15 Листопада 2015 18:01
Я б тобі радила за собою слідкувати.не за кимось.не пхати носа куди не просять
маша до Продавці Показати IP 15 Листопада 2015 18:40
Не знаєш до чого причепития?гуляй на свіжому воздусі і більше користі буде
М до Продавці Показати IP 16 Листопада 2015 13:37
Сплошна брехня---схаменіться
Іра Показати IP 15 Листопада 2015 20:56
Куди дивиться наша влада?Хто кришує цю Елику у Луцьку? Їх магазинів в нас багато, невже все можна купити за гроші?((((
Анонім до Іра Показати IP 16 Листопада 2015 07:51
Причина в тому,що в Голени бізнес здихає,вона не знає,що робити.Чим хоч пробує торгувати.От і валить все на Еліку,бо не знає що робити та АФІРЮГА
Анонім до Іра Показати IP 16 Листопада 2015 07:59
Чому та афірюга не повертає трудові книжки,чи з головою проблеми,не може повернути....яке право має обзивати продавців та АФІРЮГА
!!!!!!т до Анонім Показати IP 21 Листопада 2015 19:13
А дур@кам трудовоі не треба
Маша до !!!!!!т Показати IP 22 Листопада 2015 18:59
коментар було видалено
МАША до Іра Показати IP 16 Листопада 2015 13:06
Просто продукція хороша,а не хРЕНОВА,як ваша,ср*колиза.всерівно мають тебе ні за що
О.П. Показати IP 16 Листопада 2015 08:51
Які хами! По перше Атос-це наш місцевий виробник з усіма дозвільними документамі.А як ви торгуєте? Я щось не пам'ятаю, що б ви брали дозвіл на торгівлю, тим паче замороженими продуктами? У вас є дозвіл з ветеренальной служби,дозвільний ? По друге ви що державна виконавча влада? Що прогоняете переселенців? Ще в нас такого не було.
Маша до О.П. Показати IP 16 Листопада 2015 13:34
хай розкаже ваш виробник,як закривався,як йому "труба "була,хотіли продати.....і тут момент.та афірістка намалювалася,як завжди наобіцяла золоті гори....і що капец
МАША до О.П. Показати IP 16 Листопада 2015 13:36
То буде----таким на Волині не місце
МАША до О.П. Показати IP 16 Листопада 2015 13:40
В нас є всі дозвола,а ви погано проінформовані,пасете задніх.і вірите цій брехусі
МАША до МАША Показати IP 16 Листопада 2015 13:42
коментар було видалено
Я Показати IP 19 Листопада 2015 12:51
писати та розмовляти навчися!
Аліна Показати IP 21 Листопада 2015 17:46
Ти знаєш Маша в селі обично так і смердить. Котлети тут ні чого
Маша до Аліна Показати IP 22 Листопада 2015 14:58
Смердить таким ГГ Як ти,не лише в селі ,а і в місті , та дуже далеко
АНОНІМ ДО ВСІХ ЦИХ Т Показати IP 23 Листопада 2015 19:56
ПРОЧИТАВШИ ЦЕ ВСЕ Я МОЖУ СКАЗАТИ ЩО ЦЕ ПИШУТЬ НЕ ЛЮДИ ,А ТВАРИНИ ТА Й ЩЕ ТРЕБА ПОШУКАТИ ТАКИХ ГНИЛИХ ТА ПІДЛИХ!!! ВАМ ЩО БЕРЕ ЗАЗДРІСТЬ ЩО У ВАС БІЗНЕС НЕ ПІШОВ ,А ПРИЇХАЛА ЛЮДИНА ЗІ СВОЄЮ СІМ"ЄЮ ТА ПОЧАЛА РОБИТИ БІЗНЕС? ЧИ ЗАЗДРІСТЬ БЕРЕ ЩО В НЕЇ МОЛОДИЙ ЧОЛОВІК,ЯКИЙ ЇЇ ЛЮБИТЬ ТА ПОВАЖАЄ!!ЇЇ СПРАВА ЧИ ВІН БУДЕ В НЕЇ БІЛЯ ЮБКИ ЦЕ ЇЇ ЖИТТЯ І ЇЙ ЖИТИ .ВИ ДИВІТЬСЯ НА СЕБЕ ЖАДНІСТЬ ДО ГРОШЕЙ ! КАЖЕТЕ ОДН,Е РОБИТЕ ІНШЕ ..НЕ ДУМАЄТЕ ПРО СЕБЕ ПОДУМАЙТЕ ПРО СВОЇХ ДІТЕЙ !! ГОСПОДА БОГА НЕ ОБДУРИШ ,КОЖЕН ОТРИМАЄ СВОЄ ТА ЩЕ Й ТАК ЩО ДИВІТЬСЯ ,АБИ ВИСТАЧИЛО СИЛ ВИТРИМАТИ ЦЕ ВСЕ.ФЕДОТОВА О.О. ПОВИННА САМА РОЗІБРАТИСЯ З ЕЛІКОЮ, .А ВИ ВЖЕ СВОГО СМЕРДЮЧОГО НОСА НЕ ТИКАЙТЕ !!!
Маша до АНОНІМ ДО ВСІХ ЦИХ Т Показати IP 25 Листопада 2015 08:15
шахраї та й все-ще оправдовуються
Таня Показати IP 3 Грудня 2015 21:28
В першу чергу яка вона переселенка,якщо вона в Луцьку з 2012 року,а на даний час сім'я ма€ власний бізнес, то xай допомо*е дітям переселенцям. Прості пенсіонери допомагають, а вони немо*уть??? Думаю потрібно своіx підтримати!?
Анонім 2 Показати IP 21 Лютого 2016 00:48
Це справді підла брехня, я знаю О.О майже з першого дня її перебування у нас в Луцьку, ще не було жодної торгової точки відкритої в Луцьку. Брехливішої жорстокою, невихованої, підлої людини я ще не знала. І що вона бреше що бідна переселенка, вона сюди приїхала з самого початку ніби то тільки на два місяці щоб відкрити хоч пару точок з Єрмолинськіми а потім мала їхати назад в свій Луганськ, але цій шахрайці сподобалось в нас, вона зрозуміла що тут може підняти собі гроші ошукавши і компанію виробника і навіть продавців ошукуючи. Нафіг назад до Луганська хай відвойовують там своє місто і свій бізнет а не похавали свої жопи в нас на заході і роблять з себе нещасних переселенців.
Оксана до Анонім 2 Показати IP 11 Березня 2016 09:07
Так и валi !!!Зас*атий АНОНIМ 2.На ii боцi дуже багато Лучан!
Helen Показати IP 22 Квітня 2019 20:13
Це дуже добре ,що зараз може кожна людина подивиться цi коментари. Якесь чмо яке сидить на АР адресу 46.119.155.237. понаписувало того бруду. Це одна людина,навiть не хватило розуму щось змiнити.Та ще можно подати до суду за цей бруд. Бо це дійсно якись жах .Я би радила Олені,якщо вона то побачить ще,зходити в поліцію,та хай ця людина все скаже в обличчя.Якщо Олена була така жахлива людина,шахрайка ...То чого ви всі в неї працювали?Та були такі задоволенні?Чому раніше не пішли від неї?А тому що це все не правда,хто пише ту чухню.Вона людна та порядна людина.Як керівник була вимаглива.То що тут з того?Там були її гроши.Хтось зробив з коментаторів бізнес ?Наврячь.Якщо вона когось ошукала,то повірте завод посадив її за грати. А щось вишло навпаки, вони зробили договірняк з місцевими бандюгами та ошукали її.А ще зробили їй те жахливе ДТП.Хто добре знає цю людину,той бруд не л є.Час все покаже.Але зараз вже можна побачити як працює той хвалений завод.Щось нема такої кількості магазинів.І до речі вона з родиною приїхала у 2014 році.І якщо не було війни,то вона не приїхала до Луцька..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus