USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянин у п’ятірці найкращих розливачів пива в Україні

10 Жовтня 2008 16:01
Під час проведення всеукраїнського пивного чемпіонату бармен луцького боулінг-клубу «Зефір» Володимир Цись виборов п’яте місце серед учасників зі всієї України, – повідомляє 10 жовтня репортер «Волинських Новин».
Всеукраїнський пивний чемпіонат «Стелла Артуа» відбувається щорічно. За словами Володимира Цися, відбір на фестиваль пива відбувається з переможців регіональних турів. Під час одного з них, у Чернівцях, він і отримав перемогу. У запеклій боротьбі, він зумів перемогти 28 суперників. На всеукраїнській першості участь у змаганнях брали 26 майстрів подачі пива.
Чемпіонат проводився у два етапи, під час першого – конкурсанти вправлялися у вмінні наливати та проводити подачу пива клієнтам виключно марки організатора чемпіонату. Фінальна частина змагання відбувалися так само, однак уже з більшим різновидом напоїв, як відрізнялися фірмовими та якісними показниками.
Змагання проводилися у восьми номінаціях, кожна з яких відповідала певним критеріям. Основною метою кожної з них була демонстрація, як правильно подається  пиво, починаючи від чистоти бокала, і закінчуючи проведенням реклами того чи іншого пива. Як розповів учасник з Волині, технологічний процес правильної подачі пива клієнту є досить складним, оскільки навіть маленька помилка може погано вплинути на якість цього напою.
По завершенню чемпіонату переможець отримав запрошення на міжнародний пивний чемпіонат «Стелла Артуа», що відбувається в Бельгії. Інші ж учасники отримали подарункові бокали з логотипом компанії, які виробляються виключно для учасників чемпіонату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus