USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин у снігах по-пластунськи штурмував кордон

15 Лютого 2010 13:52
На українсько-білоруському кордоні між селами Мокрани (Республіка Білорусь) та Доманове (Україна) прикордонники затримали порушника. Чоловік обморозився і через несилу ледь міг говорити.       Близько шостої години ранку наряд прикордонників за допомогою тепловізора побачив дивну картину: невідомий з білоруської сторони повз по засніженому полю.
«Невдовзі він по-пластунськи переповз і білорусько-український кордон. За п\'ять метрів від лінії правоохоронці вийшли йому назустріч», - каже оперативний черговий відділу ДПС «Доманове» В\'ячеслав Ярощук.
35-річний Степан, побачивши їх, почав благати, щоб рятували його. Бо, мовляв, ноги і руки вже відморожені. Як з\'ясувалося, мешканець сусіднього українського села Млинове, за його словами, був у родичів, котрі мешкають у Білорусі. Повертаючись додому, заблукав на кордоні.
Чоловіка доставили в пункт пропуску «Доманове». Там склали протокол про порушення державного кордону. Потім потерпілого на каретці «швидкої допомоги» доправили до центральної районної лікарні з діагнозом «загальне переохолодження», - пише Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
zz Показати IP 15 Лютого 2010 13:56
Молодці Спочатку протокол - а потім і в лікарню
spiker Показати IP 15 Лютого 2010 17:49
при обмороженні кожна хвилина може бути критична,а його ще і на заставу совали...а чуваку тепер можуть руки-ноги відрізати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus