USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин Василь Слапчук видав нову книжку про Афганістан

7 Жовтня 2013 10:11
Василь Слапчук єдиний із письменників з Волині, котрий є лауреатом Шевченківської премії, видав нову книжку «Книга забуття». Прозова праця побачила світ у київському видавництві «Ярославів вал».

В анотації до неї йдеться: «Василь Слапчук – один із найталановитіших письменників свого покоління. Біографія ліричного героя – Афганістан і болісна втрата ілюзій. Історія нашого сучасника немислима без цього героя. Василь Слапчук – письменник для розумного читача. Для читача з філологічною культурою. Для того, хто може насолоджуватися пастельним, стилістично вигадливим письмом. Хто відкритий для оригінальної авторської філософії. Василь Слапчук – один із тих небагатьох, хто творить авторитет сучасної української літератури».


ДОВІДКА:
Василь Слапчук народився 23 грудня 1961 року в селі Новий Зборишів Горохівського району на Волині. Український поет, прозаїк, літературний критик, автор близько 30 книг. Лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка (2004), заслужений діяч мистецтв України (2001), почесний громадянин Луцька (2010) та Волині (2011).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus