USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин влаштував поножовщину. Жертви – дружина і син

29 Квітня 2009 11:06
23 квітня цього року Володимир-Волинський сколихнула страшна звістка. 28-річний житель села Новосілки хотів позбавити життя свою 32-річну дружину та 2-річного сина. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує ВЗГ УМВС України у Волинській області, Руслан ще з дитинства був неспокійною дитиною. У 5 років залишився сиротою. Виховувала хлопча рідна бабуся. Особливого бажання навчатися не виникало. Два роки тому Руслан познайомився з Вікторією, одружилися. Жінка уже була у шлюбі і мала дитину від першого чоловіка – 8-річну Оксану.
Чоловік  почав неабияк пиячити. Кожного дня розпочинав вранішню трапезу із оковитої. Пив до тих пір, доки не падав з ніг. Він бив дружину, рідну бабусю та діток. Став справжнім нелюдом для рідних.
«Бувало й таке, що нап’ється та й  виносить з дому усі дитячі речі, колиску, іграшки. Викине все добро посеред дороги та й почне сокирою  «молотити». Не одної ночі ми здригалися від вересків та криків, викликали міліцію – рятували як могли тих діток із жінками. А він бува, як побачить що всі сусіди сполошилися, так і біжить на горище з ножем або шнурком. Так хотів собі смерть заподіяти! А Вікторія як примітить, що він вже щось замислив, то  кидається в ноги, цілує, обнімає. І примовляє, що ж він коїть,заспокоює! Так вона його кохала»,  – розповідає сусідка.
Того фатального вечора Руслан повернувся додому знову напідпитку. Попросив дружину піти до сусідки за черговою пляшкою. Вікторія ж відмовила. Тоді чоловік почав буянити. Як розпустив руки, бабуся із старшою дівчинкою миттю кинулися з хати до сусідів. А Вікторія з малечею залишилась з «коханим».
«Я порався на подвір’ї  та раптом чую хтось голосно кричить та гукає мене. Я глянь – аж то Вікторія  біжить до моєї хати і кричить просить допомоги. Бідна прибігла на подвір’я, оперлась на хату та й упала. Уся  була порізана, одежа заплямлена кров’ю. За нею прибіг і Руслан з дитиною на руках. Я як глянув на малечу – руки ноги оніміли. Дитинча було теж порізане», – розповідає сусід.
На місце події одразу прибули правоохоронці. Жінку з дитиною забрала карета швидкої, а «нелюда» –  міліція. Останні слова Руслана неабияк усіх шокували: «Якби вони не повтікали, я б їх порізав б, порубав, а сам би повісився».
За словами начальника Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк, злочинець  неодноразово отримував попередження від дільничного інспектора міліції за сімейні чвари. Перебував на обліку як сімейний дебошир.
Наразі затриманий  перебуває на лікуванні у психіатричній клініці. Порушена кримінальна справа за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає позбавлення волі строком до восьми років. Та як зазначають правоохоронці, покарання згодом буде перекваліфіковане на більш тяжке.
Вікторія ж з дитинкою перебувають у центральній лікарні міста Володимира-Волинського. Стан жінки  тяжкий. Множинні ножові поранення є досить глибокими. Та лікарі сподіваються на одужання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Квітня 2009 12:57
Опера на тему "садомазо". За такое скотство по отношению к собственным детям дуру надо лишить родительских прав. Если бабе нравится, когда ее мордуют - это ее личное дело, но подставлять детей под дебоширство не вполне здорового человека - сучизм высшей категории. Х.. бы кто меня заставил сидеть в одном доме с неадекватным человеком, да еще ребенка под нож подставить. Любовь, е-мое... с оттенком онанизма. И ужас в том, что наши бабы - поголовно такие.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus