USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин запалював вогонь спартакіади у Криму. ФОТО

19 Червня 2013 19:00
Участь у всеукраїнській спартакіаді працівників енергетиків та електротехнічної промисловості України взяла збірна команда ПАТ «Волиньобленерго».

Про це інформували у прес-службі ПАТ «Волиньобленерго».

Збірна команда ПАТ «Волиньобленерго» взяла участь у всеукраїнській спартакіаді працівників енергетиків та електротехнічної промисловості України, яка відбулася в Алушті. Цьогорічні змагання — ювілейні, відбуваються удесяте.

Спартакіада енергетиків поєднала оптимальний набір видів спорту. Тут змагалися і в командних іграх (волейбол, міні-футбол), і в індивідуальних заліках (армреслінг, гирі, шахи, настільний теніс). Жодного року не обійшлася спартакіада і без легкої атлетики. Біг на 100, 400 та 800 метрів, естафети та стрибки у довжину і дотепер залишаються найпопулярнішими серед учасників змагань.

Цьогоріч для участі в спартакіаді свої команди представили чотирнадцять областей. З-поміж майже трьох сотень учасників саме представнику збірної Волинської області, інспектору Луцької районної філії ПАТ «Волиньобленерго» Петрові Назаруку випала честь запалити вогонь спартакіади. Таким чином Волинську організацію працівників енергетики та електротехнічної промисловості (голова — Ольга Пасічник) відзначили за багаторічну активну участь у змаганнях та високі досягнення у спорті.

Ще на початку року у ПАТ «Волиньобленерго» традиційно провели турнір між усіма районними філіями, аби визначити найсильнішу команду. Вдруге перемогу у ньому здобули представники Ратнівського району, тому її представники і склали основу збірної. Підсилили команду також кращими гравцями зі Старовижівської, Турійської, Луцьких міської та районної філій.

Перша гра і перша перемога над минулорічним срібним призером змагань — командою Вінницької області — додала оптимізму волинянам, і в подальших іграх з командами східного регіону вони демонстрували високий професійний рівень. Під кінець турніру далася взнаки втома, тому в арсеналі волинської збірної поряд з перемогами з’явилися і нічиї, і поразки, що дало змогу їй фінішувати четвертими.

Крім міні-футболу, волиняни змагалися і в гирьовому спорті та армреслінгу. Ще на відбірковому етапі обласних змагань справжнім відкриттям серед гирьовиків став електромонтер Рожищенської філії Віктор Савич. Його беззаперечна перемога над усіма суперниками в області гарантувала йому участь у всеукраїнських змаганнях. Незважаючи на природне хвилювання, а також нову, незнайому раніше техніку підйому, якої вимагало положення про змагання, дебютант-волинянин і в Алушті показав хороший результат, який гарантував йому четверте місце. Аналогічну сходинку посів він і в армреслінгу. Вдалий початок підбадьорив 23-річного спортсмена і заохотив до активних подальших тренувань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus