USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиських дітей правоохоронці місяць навчають ПДР

18 Вересня 2009 09:48
У волинських школах триває місячник з вивчення та повторення правил дорожнього руху. У рамках цього місячника та Всеукраінського конкурсу-рейду «Увага! діти – на дорозі» працівники ДАІ міста Луцька в загальноосвітніх навчальних закладах проводять відкриті уроки та лекції-бесіди. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Співробітники ДАІ провели зустрічі з учнями усіх шкіл міста Луцька. Вікову категорію дітей для бесід вчителі вибирають самі, і вже спостерігається така тенденція, що бесіди в основному проводяться з учнями середніх класів. Адже молодших школярів ще до школи водять батьки.
 
Хоча, під час зустрічей з працівниками ДАІ рівень їхніх знань стосовно ПДР є на достатньому рівні, але саме ця вікова категорія неповнолітніх, у більшості випадків, потрапляє під колеса автомобілів.
 
Особливу увагу звертають на дітей, які прийшли до школи в перший клас. У цьому питанні допомагають вартовим доріг і освітяни. Адже, згідно з шкільною програмою ,у кожному навчальному закладі саме цього місяця з дітьми проводять різноманітні конкурси з ПДР, а ДАІшники, в свою чергу, надають методичні матеріали, букварики з вивченню дорожньої грамоти.
 
Як інформує прес-служба УДАІ у Волинській області, працівники Державтоінспекції сподіваються, що спільними зусиллями все-таки можливо досягти зниження кількості аварій з дітьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus