USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вони нас тактично переграли», - Кварцяний про гру «Волині» зі «Сталлю»

13 Травня 2017 09:58
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував гру лучан проти «Сталі».

Дуже важкий період переживає футбольний клуб, тяжко працювати тренерському складу. Футболісти цілий тиждень налаштовувались на цей поєдинок, хлопці дуже хвилювались. У першому таймі психологічно згоріли кілька гравців, шкода що суддя зробив вилучення, після якого гра втратила рівновагу, повідомляє клубна прес-служба.

«Вони грали в три захисники, через що ми середину поля програли. «Сталь» грала широко, тримала м'яч за допомогою воротаря. Вони нас тактично переграли. Кілька моментів у них було.

Але незважаючи, що ми грали вдесятьох, створили п’ять гольових моментів. Розігрався Андрій Ляшенко: в першому моменті не пробив з правої ноги, а почав обігрувати захисника, який йшов у підкат, а в другому - віддав на Герасимюка, замість того, щоб зробити простріл.

Петров мав два моменти та їх не використав. Герасимюк пробив повз воротаря, але захисник виніс м’яч порожніх воріт. Загалом створити гольові моменти змогли на «жилах», якби футболіст з досвідом, то він би їх використав.

Хочу подякувати вболівальникам, які фанатично підтримують команду, ходять незважаючи ні на що, але дуже важливо, щоб вболівальник приходив на стадіон не тільки на «Шахтар», але й коли у команди такі матчі. Дуже багато молодих луцьких хлопців, це надзвичайно важливо для них. Це ментальність волинян. Краще вдома, біля телевізора. Нам потрібно зорганізуватися, грати у лідерах, і повернути вболівальника, але це потрібно робити разом. Сьогодні наші футболісти дуже старались. Не дуже позитивна полоса продовжується, та треба всім терпіти і чекати на кращі часи», - підсумував Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, поєдинок «Волині» зі «Сталлю» закінчився з рахунком 0:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Турист Показати IP 13 Травня 2017 10:31
Перестаньте робити з команди і футболу та й чемпіонату вцілому БІЗНЕС. Покажіть справжній футбол, покажіть футбол коли немає величезних легких грошей, коли немає $ відкривається вся суть команди - є гроші граєм, немає не граєм. Буде справжня гра - будуть гроші.
Анатолій Показати IP 13 Травня 2017 12:16
Давно команда нічого не показує. Може пора на відпочинок Віталію Володимировичу....?
Історія помнить Показати IP 13 Травня 2017 12:56
Головне в житті, вчасно піти з будь якої посади. Кварцяний того не зрозумів і вже не зрозуміє.
хм Показати IP 13 Травня 2017 15:28
Хлопці дійсно дуже старались, але от немає фортуни, ну як хтось закляв. Віктор Володимирович ну сходіть в церкву , здайте гріхи можливо дійсно хтось накаркав. Ну футболісти нормальні. А де дівся Дудік, щось не видно? Правда особливої ролі він не відіграє, але... Тримайтеся пацани! А заробітну плату потрібно платити, бо ж якось треба існувати! Не слухайте туриста, нехай він попрацює так як ви от тоді і побачить, чи потрібні гроші чи ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus