USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ворог боїться нашого слова, пісні, нації»: у Луцьку знову запалив Степан Гіга. Фото

20 Квітня 2023 12:06
Легендарний співак Степан Петрович Гіга вчергове зібрав аншлаг в обласному центрі Волині. Нині артист знову переживає хвилю популярності завдяки TikTok, тому на його концерт у Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка прийшло багато молоді, яка знає хіти легенди напам’ять.

Нагадаємо, у грудні легендарний співак протягом тижня дав два концерти в Луцьку, а вчора знову виступив для лучан.

За традицією концертів Степана Гіги та його сім’ї, першим на сцену вийшов незмінний ведучий Гриць Драпак, який розповів, що артисти підтримують 128-му окрему штурмову бригаду, та закликав донатити на ЗСУ. У притаманній для себе манері, яка дещо схожа до боксерських ринг-анонсерів, Гриць Драпак оголосив вихід на сцену хедлайнера вечора.

«Ви сьогодні зробили правильний вибір та маєте унікальну можливість струнами свого серця долучитися до справжнього пісенного українського мистецтва. Сьогодні свій великий творчий доробок вам дарує володар трьох золотих дисків, співак, композитор, воістину народний артист України маестро Степан Ґіііііііга», – затягнув Гриць Драпак.
Співак не став довго розкачувати публіку, заспівавши свій запальний хіт «Сон». Також він присвятив пісню дружині, назвав вулицю «іменем прекрасним Наталі» та, звісно ж, «перехилив» «Третій тост» за любов. Степан Гіга, як і завжди, не був багатослівним, але за нього говорили його легендарні хіти. Він лише подякував лучанам та воїнам, які дають змогу сьогодні зустрітися з людьми та зіграти для них.
Далі на сцену повернувся Гриць Драпак, який знову стендапив про дружбу зі Степаном Гігою. Зі слів коміка, вона розпочалася, коли ще не було тіктокерів, блогерів, тобто всі були нормальні. Не зник з гумористичного плейлиста Гриця Драпака і жарт про пенсію, яка в нього 12 тисяч, щоправда, за пів року. Він також бідкався, що раніше в нього брали автографи юні дівчата, зараз теж так відбувається, але при цьому вони додають: «Моя бабуся так вас любить». Гуморист традиційно завершив виступ декламуванням поезії, закликавши не вірити москалеві.
Концерт продовжився виступами дітей Степана Гіги – SteveG заспівав свої «Білу вуаль» та «Два крила», а також презентував лучанам новий трек «Пробач». Квітослава ж виконала пісні про Україну.
Невдовзі на сцені знову з’явився той, заради кого лучани і заполонили увесь зал драмтеатру. Степан Гіга заспівав «Загадаю я бажання», «Одна любов на двох». А коли залунали перші ноти пісні «Золото Карпат», фанати співака здійнялися з місць та не сідали до закінчення концерту.

Свої найвідоміші хіти легенда залишив для виступу на біс. Хай де виступає Степан Гіга, він завжди співає «Яворину», нині артист присвячує цю пісню хлопцям, які поклали життя за Незалежність. Співак також відзначив, що ворог найбільше боїться нашого слова, пісні та нації.
Разом з гуртом «Друзі мої» та своїми дітьми насамкінець він заспівав однойменний хіт, присвятивши його воїнам, які на передовій захищають незалежність України.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Так ТБ Показати IP 20 Квітня 2023 12:28
З таким талантом та успіхом варто давати концерти військовим та біженцям в Харкові, Чернігові, Сумах, Дніпрі, Кривому розі, Херсоні, Запоріжжі, загалом у прифронтових містах, а не в безпечному Луцьку
123 до Так ТБ Показати IP 20 Квітня 2023 21:30
Запросіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus