USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ворог готує провокації в Одесі, намагаючись втягнути і жителів Придністров'я

1 Травня 2022 11:18
Російські загарбники готують провокації в Одесі напередодні 2 травня, намагаючись втягнути у розв’язану війну також жителів невизнаного Придністров’я.

Про це у Фейсбуці повідомляє представник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«Напередодні 2 травня продовжується кампанія з розхитування Одеси, прикордонних регіонів та спроб підбурення проросійських сил. Так, оперативним шляхом отримано інформацію про диверсійну заготовку – тираж газети «Приднестровье» від 2 травня 2022 року із нібито офіційним зверненням жителів Придністров’я до Путіна із проханням про захист від нападу українських Збройних сил. Наданням розголосу цієї провокації дії ворожих сил дискредитовано», – зазначив Назаров.

Він закликав бути пильними напередодні поминальних днів, уникати масових скупчень людей, дотримуватись обмежень комендантської години, що діятиме в Одесі з 22 години 1 травня до 5 години 3 травня.

Читати ще: У Придністров’ї роспропаганда поширює брехню про загрозу з боку України, – Генштаб ЗСУ

Зауважимо, близько 9:40 1 травня в соцмережах з’явилися повідомлення про те. що в Одесі чути вибух. Речник оперативного штабу Одеської ОВА Сергій Братчук в ефірі телемарафону повідомив, що, за попередньою інформацією, в Одесі працює ППО. Згодом ця інформація підтвердилася, передає УНІАН.

«Одеса. «Мінус» ворожий БПЛА. Дякуємо силам ППО!» – написав Братчук в Facebook.

Мерія з посиланням на інформацію ОК «Південь» також сповістила, що над Одесою працював ворожий безпілотник-розвідник.

«Влучанням нашої ППО відправлений за відомим курсом безповоротньо», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляли, 30 квітня в Одесі в результаті ракетної атаки була пошкоджена злітно-посадкова смуга аеропорту. Її подальше використання неможливе.

Також вчора в Одесі затримали групу осіб, що планували влаштувати 2 травня масові заворушення, при обшуках у них вилучили зброю, гранати та заборонену символіку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus