USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Ворог захопив телевежу у Херсоні. Окупанти готують фейкові мітинги про приєднання до РФ

3 Березня 2022 22:54
Російські окупаційні війська в Херсоні захопили телевежу та телерадіомовлення і мають намір поширювати фейкові новини та інформацію в місті.

Про це повідомила Національна гвардія України у Фейсбуці.

«Херсон і область! Ворог окупував телевежу та телерадіомовлення й поширюватиме новини та інформацію Херсоном. Звичайно, це величезна кількість фейків, дезінформації та пропаганди. Уряд ніколи не віддасть і клаптика нашої землі, все, що буде сказано з боку терористів, – брехня», – йдеться в повідомленні пресслужби Нацгвардії.

Також у відомстві заявили, що окупанти не дозволяють створити «зелений коридор», щоб далі розвивати гуманітарну катастрофу міста.

«Ворог підлий: він планує привезти гуманітарний конвой із Росії та журналістів, знімати сюжети, як воєнні РФ забезпечують містян їжею та медикаментами. У результаті – ще одна пропаганда для російського споживача», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що влада працює над забезпеченням громадян усім необхідним, і це питання буде вирішено якнайшвидше.

«На відміну від ворога, українці розумні, мудрі, освічені та здатні аналізувати ситуацію. Потрібно не допустити, щоб ворог отримав бажане! Тримаймося, ми разом та своїй землі!» – підсумували в Нацгвардії.

У соцмережах херсонці інформують, що окупанти вже привезли людей, які завтра «гратимуть мітинг і проситимуть прийняти Херсон до складу РФ».

«Завтра в Каланчацький район приїдуть рашисти, годувати людей. Знайшли якихось бабусь старих, які з радістю приймуть допомогу, не знаючи від кого, і подякують. Вони знімуть від ос, які вони спасителі і оприлюднять це на своєму гівнотелебаченні», – пишуть у соцмережі місцеві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus