USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вояки ОУН-УПА у Луцьку скаржаться на несправедливість розподілу пільг для ветеранів

19 Вересня 2009 11:20
На засіданні громадської ради при Луцькому міському голові вчора, 18 вересня скаржилися на несправедливість розподілу пільг між ветеранами Радянської армії та національно-визвольних змагань. Зокрема, нарікав на це голова Волинського братства вояків ОУН-УПА Василь Кушнір. Про це  інформує репортер «Волинських Новин».
«Порівняйте хоча б пенсії працівників КГБ та колишніх в’язнів концтаборів!  Радянські ветерани  мають пільги на проїзд в межах області, а представники УПА – ні!», - зазначив пан Кушнір.
«На справді ж  варто організовувати спільні заходи, які б об’єднали ветеранів», - додав голова братства. На що директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Петро Верзун повідомив про проект створення Координаційної ради громадських, релігійних та благодійних організацій, до діяльності  будуть запрошені абсолютно  всі  ветеранські організації міста.
Довідково:
За інформацією департаменту соціальної політики протягом 2008-го  та першого півріччя 2009-го року року на підставі поданих ветеранськими організаціями документів з міського бюджету їм було виділено кошти на загальну суму 133 тисячі гривень. Гроші виділили Луцькій міській організації ветеранів України, Луцькій міській організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів, та Луцькому УВП УТОС. На поточний рік передбачено використати 30 тисяч гривень, з яких вже виділено 13 тисяч. Також на клопотання  Луцької організації ветеранів України головам 13 первинних ветеранських організацій надано право безкоштовного проїзду в транспорті загального користування в режимі маршрутного таксі протягом 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрей Показати IP 19 Вересня 2009 13:37
Льгот хотят! В тюрьме вам место, сволочи!
Олександр Показати IP 21 Вересня 2009 09:52
В тюрьме, Андрей, им не место. Но и льгот они, разумеется, не заслужили. Хотя бы потому что согласно ни одним составом Верх. Рады не отмененному и не переписаному Закону Украины о статусе ветеранов войны (как он там бишь точно называется?) эти, как ты выразился, сволочи являются участниками бандформирований. А Ющ, помнится, обещал бандитам не льготы, но чё-то другое :))
Анонім Показати IP 21 Вересня 2009 10:24
андрєю. Ти б там побував би на їхньому місці , коли цих людей кгбешники катували за те ,що говорять своєю мовою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus