USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Войтович не вірить, що депутат Столяр «заблокує» сесію

11 Квітня 2013 11:57
Голова обласної ради Володимир Войтович переконаний, коли депутат Василь Столяр обіцяв, що «заблокує» наступну сесію обласної ради, якщо не припиниться тиск на його бізнес, - він говорив це в емоціях.

Про це йшлося під час прес-конференції голови обласної ради Володимира Войтовича 11 квітня.

Керівник найвищого представницького органу краю категорично проти будь-яких блокувань роботи сесії обласної ради: «Я думаю, Василем Андрійовичем керували емоції. У нього немає жодних підстав «блокувати» роботу ради. У нас свої повноваження, у прокуратури і ДПА – свої».

Нагадаємо, депутат Василь Столяр під час сесії апелював до голови облради, аби той звернувся у прокуратуру та податкову, з метою дізнатися, на яких підставах проти Столяра відкрили кримінальні справи, що стосуються його бізнесу.

За словами Володимира Войтовича, він розмовляв після сесії з Василем Столяром і сказав йому, що за свій бізнес депутат має відповідати сам. Єдине, що пообіцяв голова обласної ради, що він звернеться до прокуратури за роз’ясненням: «Нас (обласну раду, громаду) повинні поставити до відома, за що нашого депутата притягують до кримінальної відповідальності», - зазначив керівник найвищого представницького органу краю. Також він додав, що голова облради не має права втручатися і «замовляти» слово за депутата перед прокуратурою чи ДПА, бо це вже корупція.

До слова, згідно з розпорядженням голови обласної ради, наступну 19-ту сесію призначили на 24 травня.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гість Показати IP 11 Квітня 2013 15:57
А що дозволено депутатам мати свій бізнес?
Баннед до Гість Показати IP 12 Квітня 2013 12:04
А что депутатам обл. рад платят зарплату?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus