USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Впали» Youtube, Google Drive, проблеми з Gmail: у сервісах Google глобальний збій

14 Грудня 2020 14:29
У роботі онлайн-відеохостингу YouTube виник масштабний збій. Користувачі різних країн скаржаться на помилку сервера при спробі отримати доступ до відео.

Про це свідчать дані сервісу Downdetector, передає УНІАН.

Кількість скарг користувачів на роботу YouTube різко зросла близько першої дня. Проблема головним чином торкнулась європейського регіону (включаючи Україну), а також східного узбережжя США, Японії, Австралії та Малайзії.

Крім того, користувачі повідомляють про проблеми з роботою пошти Gmail, сервісу Google Play, Google диска і навіть стартової сторінки пошуку Google.

При спробі перевірити пошту Gmail користувачі в Україні можуть бачити повідомлення про проблеми.

"Список контактів тимчасово недоступний, тому в роботі Gmail можуть виникати помилки", - повідомляється на "стартовій" поштової скриньки.
Сервіси Google не працюють
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор Показати IP 14 Грудня 2020 15:13
Отакої, панацея хмарних сервісів себе не оправдує
Космонавт Показати IP 14 Грудня 2020 15:26
Може це через сильні магнітні бурі?
В'ячеслав Показати IP 14 Грудня 2020 17:04
Он воно що? Помітив сьогодні один симптом: При спробі відкрити посилання на відео в youtube десь після 14 години відкрилась сторінка "Технічні роботи". Зате в savefrom.net посилання згенерувались і файл mp4 скачався безперешкодно.
Клава Показати IP 14 Грудня 2020 21:21
Пора монополісту поділитися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus