USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вперше до України прибув держсекретар США Тіллерсон

9 Липня 2017 11:28
У неділю, 9 липня, Державний секретар США Рекс Тіллерсон прибув до Києва.

Про це у Twitter написав речник посольства США в Україні Джефф Енісмен.

Це перший візит Тіллерсона до України. Зазначимо, що церемонія зустрічі Тіллерсона відбудеться о 13:00 на ґанку Адміністрації Президента України.

Як зазначає "112 Україна", разом з Тіллерсоном до України прибув і нещодавно призначений спецпредставник Департамента США з України Курт Волкер. Він тут також разом з делегацією.

Відзначається, що переговори будуть "про територіальну цілісність України, а також про хід реформ, зокрема економічних, політичних і реформи у військовій сферах".
Як повідомляє Кореспондент, візит Тіллерсона до Києва буде дуже коротким - буквально дві-три години. Після переговорів із Порошенком глава Держдепу попрямує до Туреччини. Він буде протягом двох днів вести переговори із владою цієї країни.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 9 Липня 2017 12:29
Петра нагинати будуть ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus