USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вперше у Луцьку – «Agromat CUP»

4 Листопада 2016 14:15
Турнір з міні-футболу серед аматорських команд «Agromat CUP» вперше відбудеться у Луцьку. Захід запланований на 12-13 листопада. Місце проведення - Спорткомплекс СНУ (проспект Президента Грушевського, 2Б). Початок - об 11:00 годині.

Основною метою та завданнями проведення турніру є: залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом; пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля громадських організацій та протистояння шкідливих звичок у суспільстві; розвиток аматорського міні-футболу в області та Україні; зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами та визначення кращих аматорських команд.

Загальне керівництво з організації та проведення Турніру здійснює Асоціація міні-футболу (футзалу) Волині.

Участь у «Agromat CUP» беруть:

- Агромат (Київ)

- Агромат (Луцьк)

- Бережанка (Луцьк)

- Динамо (Луцьк)

- Козаки (Ковель)

- Лучеськ (Луцьк)

- Теремно Хліб (Луцьк)

Турнір «Agromat CUP» проводиться за загальноприйнятими правилами гри у футзал, адаптованими до місцевих умов. Система розіграшу визначається суддівською колегією спільно з оргкомітетом фестивалю, після реєстрації команд. Тривалість гри два тайми по 15 хв. з 3 хвилинною перервою.

Переможці та призери Турніру нагороджуються грамотами, дипломами, медалями, кубком, цінними призами від організаторів та спонсорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus