USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше в історії США: Трамп запровадив режим масштабного лиха у всіх 50 штатах

12 Квітня 2020 09:29
Президент США Дональд Трамп оголосив режим стихійного лиха у всіх 50-ти штатах країни.

Про це інформує Українська правда з посиланням на Fox News.

Для цього президент підписав відповідну декларацію. Останнім її подав штат Вайомінг, куди лише нещодавно дістався коронавірус.

За словами заступника речника президента Джадда Діра, це вперше, коли стихійне лихо оголошується на всій території Сполучених Штатів.

«Хоча Вайомінг ще не дійшов до важкої ситуації в деяких штатах ця декларація допоможе нам підготувати і мобілізувати ресурси, коли вони нам знадобляться», – сказав губернатор Вайомінгу Марк Гордон.

Підписана декларація надає фінансування місцевій владі та громадським організаціям.

Як повідомлялося, новим центром світової пандемії стали Сполучені Штати. Станом на суботу, 11 квітня, в країні було пів мільйона заражених, 18 тисяч людей померли. Понад 7 тис. жертв – у Нью-Йорку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
факт Показати IP 12 Квітня 2020 10:12
А як сміявся на початку з китайців...
Кулемет Показати IP 12 Квітня 2020 11:38
Ось така вона, капіталістична медична система. Більшість американців немає грошей на страховку, тому не звертаються до лікарів. Бо знають, якщо звернуться за допомогою з вірусом, отримають лікування на 30 тис. долярів. Так і помирають без лікування. Ну шо українці, ми так і далі прямуємо в Америку з Європою?
ППС до Кулемет Показати IP 12 Квітня 2020 12:19
Не треба ляля про більшість. Не мають грошей на нормальне страхування бідні, таких багацько але не більшість. Але пан Кулемет має рацію відносно ефективності гамериканської медицини, вона найнеефективніша у всенькому світі з погляду фінансів що виділяють з бюджету на 1 особу. А ще вона цяя система зовсім не заточена на профілактику захворювань, медицина у Гамериці то чисто БІЗНЕС. На превеликий жаль, саме за їхнім зразком реформується наша медицина.
Степан (Крымчанин) Показати IP 12 Квітня 2020 11:39
Хорошо смеётся тот, кто смеётся последним...хотя последним смеётся тот, кто хуже соображает.
Цыник Показати IP 12 Квітня 2020 11:53
А проти Ірану санкції досі не зняли, навіть для закупки медпрепаратів.
Анатоль_ Показати IP 12 Квітня 2020 12:11
Я в шоці браття мої що ж то робитьця
Анонім Показати IP 12 Квітня 2020 12:25
Взагалі то коли то все починалось я особисто вважав що найгірша ситуація буде саме в Україні але ми ще непогано справляємось на фоні інших держав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus