USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вперше в історії краю волинянин отримав синій пояс з джиу-джитсу

17 Березня 2016 08:00
На світову арену офіційних змагань у вищому дивізіоні з джиу-джитсу тепер зможуть вийти й волиняни. Це стало можливим завдяки здобуттю спортсменом Михайлом Савчуком нового ступеня борця «BJJ Blue belt».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про те, що волиняни здобули шість перемог на Відкритому чемпіонаті Молдови з Бразильського джиу-джитсу «BJJ MOLDOVA OPEN 2016». За звання кращого змагалися близько 300 спортсменів з різних країн світу. Ці змагання стали завершенням міжнародного семінару з Бразильского джиу-джитсу під керівництвом неодноразового чемпіона топових турнірів з Бразильского джиу-джитсу, технічного борця та одного з керівників світової академії A-Force Team Андре Тім Монтейро.

Саме на цьому семінарі тренер волинського клубу з бушинкан джиу-джитсу, бразильского джиу-джитсу та грепплінга «GARDA», офіційний представник бушинкан джиу-джитсу у Волинській області Михайло Савчук й отримав підвищення кваліфікації, як визнання професійного росту.

Зауважимо, що семінар організував Молдовський осередок міжнародної організації з традиційних та спортивних бойових мистецтв Bushinkai International.

Як зазначає волиняни Михайло Савчук, це не перший семінар, куди їдуть волиняни. Втім, цього разу він був дуже результативним.

«Семінар був інтенсивним щодо навантаження і досить цікавим в плані отриманих знань, якими люб’язно ділився з нами Андре. Це вже не перший семінар Монтейро, який ми відвідуємо. І щоразу Андре демонструє бездоганні якості як педагога, так і майстра своєї справи.

Цікавим було й те, що багато уваги приділяли не тільки базовим положенням боротьби в партері, а також нюансам техніки в кімоно та без нього. Також нам продемонстрували методики напрацювання техніки для навчання дітей», - розповідає Савчук.

Наприкінці семінару Андре Монтейро провів офіційне нагородження і присвоєння нових ступенів борцям, які впродовж останнього часу результативно працювали над собою й здобули перемоги в змаганнях.

Серед нагороджених був й волинський тренер Михайло Савчук, якому присвоїли синій пояс (BJJ Blue belt) з бразильского джиу-джитсу. Зауважимо, що він перший на Волині, хто має цей рівень. Відповідно, таке визнання професійних навик дає можливість виступати на світових змаганнях в вищому дивізіоні з джиу-джитсу.

Довідка. Андре Тім Монтейромає такі здобутки: золотий призер PAN American Games No Gi, срібний призер PAN American Games Gi, срібний призер BJJ Europe Open No Gi, чемпион NY OPEN, чемпион Maiamy Open, срібний призер Чемпионату США серед Чорних Поясів в Абсолютному дивізіоні. Також йому присвоїли третій Дан із Бразильского Джиу-Джитсу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мама Показати IP 17 Березня 2016 08:50
Слава Богу що в нас є така молодь!!! Якою можна гордитись!!! Хлопці здоров'я вам і успіхів!!!
Буся Показати IP 17 Березня 2016 23:51
Успіхів Вам хлопці,наснаги та бойового духу!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus