USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Впевнена перемога волинських «ходаків»

15 Червня 2015 09:44
Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді (спортивна ходьба на 20 км), на якому впевнено перемогли волинські спортсмени, відбувся 13 червня у місті Олександрія Кіровоградської області.

Серед чоловіків перше місце зайняв майстер спорту України міжнародного класу Іван Лосев (учень ШВСМ, тренер – заслужений тренер України Степан Борисюк).

Серед жінок першою була майстер спорту України міжнародного класу Надія Боровська (ШВСМ, «Спартак», тренер – Микола Калитка), а також її успіх підтримала ще одна волинянка, яка стала «срібною» призеркою – майстер спорту України міжнародного класу Олена Шумкіна (ШВСМ, тренер – заслужений тренер України Степан Борисюк).

Серед молоді «золото» чемпіонату виборола майстер спорту України Валентина Мирончук (ШВСМ, «Спартак», тренер – заслужений тренер України Володимир Яловик).

В загальнокомандному заліку збірна команда Волинської області впевнено зайнята перше місце.

За підсумками змагань Іван Лосев, Надія Боровська та Олена Шумкіна будуть представляти Україну на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який відбудеться в серпні в Китаї, а Валентина Мирончук буде представляти державу на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед молоді, який відбудеться в липні в Естонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus