USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ВР підтримала зміни у Податковий кодекс: удвічі скорочують перевірки з відшкодування ПДВ

7 Лютого 2023 15:55
Верховна Рада схвалила зміни у Податковий кодекс, згідно з якими, зокрема, перевірки з відшкодування ПДВ скорочено вдвічі – з 60 до 30 днів.

Про це повідомили народні депутати з податкового комітету парламенту, пише УНН.

«Рада підтримала зміни у Податковий кодекс», – написав нардеп Ярослав Железняк.

При цьому, зі слів Железняка, податкові зміни передбачають не лише скорочення строків перевірок відшкодування ПДВ, але й звільнення від оподаткування наданих державою безкоштовно LED-ламп.

«Норми пройшли у законопроекті № 6085 щодо узгодження термінології Податкового кодексу у відповідність із Законом України «Про електронні довірчі послуги» (прийнято в цілому 276 голосів)», – зазначив він.

«Перевірки з відшкодування ПДВ скорочені вдвічі – з 60 до 30 днів! Це ще один, далеко не останній, крок у вдосконаленні системи адміністрування податкових накладних», – зауважив щодо цього голова податкового комітету Данило Гетманцев.

При цьому, зі слів Железняка, податкові зміни передбачають не лише скорочення строків перевірок відшкодування ПДВ, але й звільнення від оподаткування наданих державою безкоштовно LED-ламп.

Я повідомляли, раніше Кабмін затвердив зміни до податкового законодавства.

Нагадаємо, уряд планує внести зміни в податкові пільги для бізнесу з 1 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 7 Лютого 2023 16:44
https://www.unn.com.ua/uk/news/2014528-ksu-viznav-nekonstitutsiynim-perevedennya-vchiteliv-pensioneriv-na-trudovi-dogovori

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus