USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

ВР скасувала закон про підтримку підприємництва

9 Жовтня 2009 17:55

Депутати вирішили скасувати закон, який самі ж ухвалили три місяці тому для полегшення умов ліцензування бізнесу. Про це 9 жовтня інформують «Волинські Новини»
Верховна рада скасувала закон про сприяння здійсненню підприємницької діяльності, ухвалений 25 червня цього року, – пише ТСН.
Рішення щодо скасування закону підтримали 344 народних депутати із 439 зареєстрованих у залі.
Нагадаємо, закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння здійсненню підприємницької діяльності» (№4581) запроваджував принцип мовчазної згоди і скорочення часу на видачу документів дозвільного характеру до 10 робочих днів.
Документ також регулював видачу ліцензії на необмежений термін, а для окремих видів діяльності Кабмін міг встановлювати термін ліцензії не менше ніж 5 років.
Ліцензування видів господарчої діяльності, які «вписуються в основні принципи держполітики у сфері ліцензування і не загрожують життю і здоров\'ю громадян, а також навколишньому середовищу і безпеці держави», взагалі планувалося скасувати.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Важливо Показати IP 9 Жовтня 2009 21:29
Вона працює-підприємці голодують. Це Вам за відміну пенсійного збору. 344 голоси це не 226. Гнати тра всіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus