USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Врізався у дерево: на Волині судили винуватця смертельної ДТП

1 Травня 2021 23:56
На Волині судили винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди в селі Всеволодівка, внаслідок якої загинув пасажир авто, що врізалося у дерево.

Луцький міськрайонний суд призначив водію два роки умовного покарання.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 травня минулого року поблизу села Всеволодівка Луцького району на автодорозі Н-22 сполученням «Устилуг – Луцьк – Рівне».

Водій малотоннажного фургону Mercedes-Benz 903.6KA рухався в напрямку Луцька зі швидкістю 80 кілометрів на годину. Не врахувавши слизьку через дощ дорогу, на заокругленій у праву сторону ділянці дороги водій виїхав на смугу зустрічного руху та з‘їхав у кювет, де відбулося зіткнення з деревами лісопосадки.

Двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження, з якими їх госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню. Один з пасажирів, на жаль, помер у реанімаційному відділенні лікарні.

У суді водій фургону повністю визнав свою вину, попросивши вибачення у потерпілих.

Суд призначив водію покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, але змінив його на два роки умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 2 Травня 2021 01:01
Вбив людину - гуляй з условкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus