USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ВРУ пропонує обмежити вживання та продаж слабоалкогольних напоїв

6 Березня 2009 17:46
Сьогодні голосами 384 народних депутатів за основу взяли законопроект про внесення змін до закону «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилових, коньячних і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів». Про це 6 березня повідомляють «Волинські Новини».
Представляючи цей законопроект, один з його авторів – віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) – зазначив, що за цим законопроектом до категорії алкогольних напоїв належать слабоалкогольні напої та пиво.
Як передає «Інтерфакс-Україна», законопроектом також запроваджуються обмеження на продаж слабоалкогольних напоїв особам до 18 років.
Крім того, пропонується заборонити вживання слабоалкогольних напоїв у громадському транспорті, на території дитячих майданчиків, у навчальних, освітньо-виховних установах, в установах охорони здоров’я, а також обмежити місця їхнього продажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 18:45
Да! Заборонити вживання "піва" дебілам в маршрутках, кінотеатрах, і взагалі на виду у людей, а то воно п"є "піво" і ригає... А мізків немає по визначенню...
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 20:21
тоже поддерживаю - даже в парк погулять не выйти везьде пьяный и неадекватный народ с пивом
Луцкий хлопец Показати IP 6 Березня 2009 23:29
аноним иди в ... Пусть может они пивасик ещё акцизом обвесят

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus