USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Всеукраїнський чемпіонат у Луцьку: хто лідирує у перший день

25 Вересня 2015 21:33
Перший день Національного чемпіонату України з легкої атлетики на оновленому стадіоні «Авангард» закінчився тріумфом для збірної Київської області – саме її представники набрали найбільше залікових балів. Друге місце утримують харків’яни, а господарі спортивного дійства – треті.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в оргкомітеті чемпіонату.

Нагадаємо, змаганнями зі спортивної ходьби, бігом на різні дистанції та метанням списа розпочався командний чемпіонат України серед юнаків. Спортивне дійство відбувається на оновленому луцькому стадіоні «Авангард». Вперше за 30 років на головній спортивній арені області організували легкоатлетичні змагання такого рівня. Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків стартував сьогодні, 25 вересня.

Окрім того, відповідно до рейтингу спортивних дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву, найкраще себе проявили вихованці Дніпропетровської СДЮШОР №3. Друге місце за юними спортсменами з Черкас, а замикають трійку лідерів юнаки та дівчата з СДЮШОР №3 Києва.

Що стосується «звичайних» дитячо-юнацьких спортивних шкіл, то тут найкраще себе проявили волиняни. А саме – вихованці Любешівської ДЮСШ. Друге та третє місця поділили гості з Харкова: ДЮСШ №12 та КЮСШ «ХТЗ».

Опісля урочистого відкриття змагань відбулися фінали зі стрибків у висоту та з жердиною. А також - забіги з перешкодами на різні дистанції, метання диска тощо. Другий день змагань обіцяє бути не менш насиченим: у програмі – метання молота, диска, потрібний стрибок і нагородження переможців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцкий Показати IP 26 Вересня 2015 09:58
"Друге місце утримують харків’яни, а ГОСТІ спортивного дійства – треті" какие гости? наверное хозяева??? исправте пожалуйста.
спорт Показати IP 26 Вересня 2015 12:23
знову брехня ныхто не пидводить пидсумкив по дюсш це просто чемпионат
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 15:17
Шум заради піара...Юнацькі змагання розрекламували не гірше ніж Євро 2012 ...і все аби до корита добратися...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus