USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Встановлення спортивних майданчиків на території Рожищенської ДЮСШ – один з пріоритетів», – депутатка облради*

21 Серпня 2020 15:33
З-поміж проєктів, реалізованих за час депутатської діяльності, депутатка Волинської обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Любов Ліпич найвдалішими вважає відкриття Центру національної пам’яті, історії та культури в Берестечку, а також ініціативу зі встановлення спортивних майданчиків на території Рожищенського району, яким опікується.

«Я народилася в Берестечку і вважаю його містом нашої історичної пам’яті, – каже Любов Григорівна. – Воно заслуговує на усіляку підтримку. І те, що я була причетна до того, що там відкрили Центр національної пам’яті, історії та культури, дуже мене тішить. Ми дуже старалися, аби це втілити. Це заклад, який починали будувати ще за часів Радянського Союзу. За безпосередньої участі голови міської ради Валентини Залевської, яка стежила за тим, куди кожну лопату піску кинуть, та за невеликого фінансування нам таки це вдалося».

Нині Любов Григорівна активно турбується про те, аби у Рожищенській районній дитячо-юнацькій спортивній школі було встановлено спортивний майданчик зі штучним покриттям. Зокрема за її запитом обласна рада ухвалила рішення про виділення на це 500 тисяч гривень.

Окрім того, вона причетна й до підтримки Нової української школи в Рожищенському районі, а також намагається надати допомогу громадянам, які до неї звертаються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus