USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

«Щоб підняти економіку Волині, треба розвивати туристичну інфраструктуру», – депутатка облради*

18 Серпня 2020 17:58
Ситуація з пандемією коронавірусу вплинула на економіку і України, і Волині зокрема, констатує депутатка Волинської обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Любов Ліпич.

«Звісно, цей вплив є негативним, тому що зменшилися відрахування, багато бізнесів закрилося, чимало пішло в тінь, – пояснює Любов Григорівна. – Проте тут потрібно обирати між тим, про що ми будемо турбуватися: про здоров’я чи про гроші. Відповідь очевидна. Тож мусимо цей процес регулювати призупиненням діяльності».

Для того щоб підняти економіку Волині, на думку Любові Ліпич, треба братися за розвиток туристичної інфраструктури.

«Кількість історичних пам’яток у Луцьку не менша, ніж у Львові, – вважає вона. – Чимало їх і по всій Волині. Ці об’кти однозначно заслуговують на увагу. Нам треба навчитися їх правильно розкручувати, розробити потужні маркетингові промоції. А ще нам треба брати приклад з поляків. Вони після слова «Мама» вчаться казати «Я є поляком». От якщо ми навчимося з гордістю казати «Я є волинянином», думаю, тоді все у нас буде виходити».

Також Любов Ліпич вважає, що треба добре попрацювати над промоцією перлини Волині – озера Світязь. А ще – таки забрати психіатричну лікарню із замку в Олиці, аби він міг повноцінно стати ще однією родзинкою краю. «Я прихильниця того, щоб ми впорядкували територію біля Луцького замку, щоб там був гарний краєвид», – додала вона.

Любов Ліпич пообіцяла, що якщо працюватиме в обласній раді наступного скликання, то не припинить роботи в цих напрямках і активно лобіюватиме питання розкручування туристичного потенціалу Волині.

Читати ще: «Українська економіка не допомагає малому бізнесу, бо не має з чого», – професорка СНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 19 Серпня 2020 16:44
підприємств не треба... туристів треба.. а потім і проституцію узаконити і заживе Волинь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus