USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Встановили причини загибелі працівника залізниці на Волині

13 Квітня 2016 14:01
Комісія Управління Держпраці у Волинській області встановила, що нещасний випадок, в результаті якого загинув стрілочник залізниці, пов’язаний з виробництвом.

Про це повідомили у прес-службі Відомства.

Нагадаємо, нещасний випадок стався 12 березня цього року з черговим стрілочного поста виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Львівська залізниця».

Під час розслідування з’ясували обставини та причини виникнення нещасного випадку. На станції Сенкевичівка під час перевезення на автомотрисі АГД-1А-535 обірвалося кріплення переднього кінця рейки і торець рейки вперся у верхню будову колії. При цьому рейка спружинила і перелетіла до стрілочного поста, внаслідок чого смертельно травмувала потерпілого.

Технічними причинами настання нещасного випадку є конструктивні недоліки та недосконалість транспортних засобів. Організаційними причинами є порушення вимог безпеки під час експлуатації транспортних засобів та невиконання вимог інструкції з охорони праці. Психофізіологічні причини настання нещасного випадку відсутні.

Розглянувши обставини та причини смерті чергового стрілочного поста комісія зі спецрозслідування вважає нещасний випадок таким, що пов'язаний з виробництвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus