USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Встановили терміни одужання від коронавірусу

29 Лютого 2020 20:48
Повне одужання від коронавірусу настає приблизно через 20 днів з дня прояву перших симптомів зараження.

Про це повідомила експерт, офіційний представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Тарік Язаревич, передає Кореспондент.

У своїх висновках експерт послався на дані свіжих досліджень.

"Згідно з нашими клінічними рекомендаціями, пацієнта можна відпустити з лікарні після двох поспіль негативних тестів на вірус, проведених з різницею у добу. Виходячи з доступних на цей момент досліджень, період повного одужання людини з моменту прояву симптомів становить приблизно 20 днів", - сказав Яраревич.

Що стосується вироблення імунітету до коронавірусу, то про це говорити поки зарано, вважають у ВООЗ, оскільки повністю захворювання ще не вивчено. ВООЗ ретельно відстежує всю інформацію, що надходить, про повторні зараження вірусом COVID-19, щоб визначити, наскільки чітко виконуються інструкції організації в кожному конкретному випадку.

Як повідомлялося, люди, які повторно заразилися коронавірусом, визнані незаразними. Так, деякі пацієнти повторно заразились вже після того, як виписалися з лікарні і їх відпустили додому. Однак дослідження показали, що, незважаючи на це, від них не можна було заразитися коронавірусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus