USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Втілення життєвої сили та непохитної волі: волинянка зустріла столітній ювілей

10 Вересня 2023 14:40
Жителька селища Заболоття на Ковельщині Текля Іллівна Сверба зустріла славний ювілей – зозуля накувала їй вже сотню літ.

Це чудова подія для всіх, адже бабуся Текля є втіленням життєвої сили, міцного здоров'я та непохитної волі, зазначають у Заболоттівській громаді.

Цього дня ювілярка приймала подарунки та вітання від величенької родини.

З такої нагоди завітав до довгожительки й селищний голова Валерій Свіржевський.

Читати ще: Ковельська довгожителька відзначила 100-річний ювілей

«Життєва дорога Теклі Іллівни надихає нас всіх долати труднощі та виклики, що стоять на шляху. Тож у цей особливий день бажаємо вам багато щасливих моментів у житті, міцного здоров'я, яке дозволить насолоджуватися кожним днем. Невичерпної радості від спілкування з рідними та друзями. Ваша життєва мудрість і впевненість є прикладом для всіх нас, і ми пишаємося тим, що ви є частиною нашої громади», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus