USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Втрати Росії в Україні можуть у 10 разів перевищити втрати США у В'єтнамі, – Newsweek

7 Грудня 2022 20:04
В Україні вже загинули десятки тисяч росіян. Ця цифра, очікується, вплине на націю протягом наступних десятиліть. Хоча точні цифри не підтверджені, вважається, що військові втрати Росії вдвічі перевищують кількість загиблих американських військовослужбовців у В’єтнамі в одну десяту випадків.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Newsweek.

Генерал армії Марк Міллі, голова Об’єднаного комітету начальників штабів США, заявив, що близько 100 000 російських солдатів були вбиті або поранені в Україні.

«У тому конфлікті загинуло трохи більше 58 000 військовослужбовців США, більшість із яких загинули протягом приблизно десятиліття. Для тих із нас, хто достатньо дорослий, щоб пам’ятати про це, ця війна спричинила значні наслідки для суспільства», – сказав Newsweek Рональд Фрікер, професор статистики з Virginia Tech.

4 грудня Міністерство оборони України повідомило, що загальна кількість загиблих росіян досягла 91,5 тисячі осіб. Того ж дня вашингтонський аналітичний центр Institute for the Study of War заявив, що Росія втрачає близько 100 солдатів на день у битві за Бахмут. Речник Східного угруповання військ України Сергій Череватий повідомив, що щодня внаслідок поранень гине близько 50 бійців,.

Нагадаємо, що втрати України у війні з РФ становлять від 10 до 12,5-13 тисяч" загиблих військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 8 Грудня 2022 05:18
бункерний дід не шкодує "гарматного м"яса" - випущених з тайожних тупиків дикарів, котрі лише перед смертю можуть побачити Європу..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus