USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Втретє за тиждень: на Волині школярка намагалася вчинити самогубство. Підозрюють булінг

4 Березня 2021 16:56
На Волині неповнолітня дівчина наковталася пігулок. Її госпіталізували до лікарні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у центральній оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Як зазначили у службі, подія сталася 3 березня в одній зі шкіл Любешівського району. Дівчинка випила значну кількість пігулок і їй стало зле у класі. Школярку до Любешівської центральної районної лікарні відвіз директор школи на власному авто. Дівчині надали усю необхідну медичну допомогу.

Інформацію про спробу самогубства підтвердила керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович.

«Під час перевірки ми виявили, що дитина не перебувала у сумнівних групах у соціальних мережах. У 13-річних дітей змінюється гормональний фон, а, отже, й психіка. І тут мають працювати батьки. Вони повинні спостерігати за своєю дитиною і в разі виникнення непорозуміння звертатися за допомогою до психологів та психотерапевтів, у тому числі й при навчальних закладах», – зазначила посадовиця.

З власних джерел стало відомо, що, ймовірно, причиною такого вчинку став булінг у школі зі сторони однокласників.

Як повідомлялося, вчора 13-річна лучанка намагалася вчинити самогубство, наковтавшись таблеток. У понеділок до лікарні доставили неповнолітню дівчину, яка наковталася пігулок та мала порізи на одній руці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus